Chrissy Teigen a evitat depresia postpartum într-un mod mai puțin obișnuit

Chrissy Teigen a dezvăluit ce a ajutat-o să evite depresia postpartum după cea de-a doua naștere.

Chrissy Teigen a evitat depresia postpartum într-un mod mai puțin obișnuit

Chrissy Teigen a vorbit întotdeauna deschis despre schimbările care s-au produs în viața ei de când a devenit mamă. De la rețete de gătit, la glume și comentarii amuzante la adresa altor personalități (are cele mai bune comentarii despre Donald Trump), Chrissy împărtășește totul cu fanii ei pe Instagram sau Twitter.

Ea a vorbit în nenumărate rânduri și despre schimbările care au apărut în viața ei după ce a devenit mamă, precum și despre fertilitate. În cadrul emisiunii Sunday’s Best: Celebrating 40 Years of CBS Sunday Morning, Chrissy i-a explicat Ritei Braver de ce face acest lucru. „Cred că oamenii din social media sunt prietenii mei și cred că ei merită să știe. Nu știu, este asta atât de ciudat?”

În interviu ea a vorbit și despre nașterea celui de-al doilea copil, Chrissy explicând că este posibil să fi evitat depresia postpartum într-un mod mai puțin obișnuit. Modelul a declarat că este de părere că a ajutat-o faptul că a mancat placenta.

„Nu cred că poți mânca placenta în primetime”, a spus Rita, iar Chrissy a fost amuzată. „Serios? Nu este un lucru normal? Sunt în L.A., este foarte normal. Aici o fac pe grătar. Poți încerca din a mea după”, i-a spus aceasta.

Chrissy a vorbit deschis și despre alegerile pe care le-a făcut după naștere, spunând că preferă să se bucure de mâncărurile care îi plac, în timp ce are un stil de viață sănătos. Ea nu se grăbește să se întoarcă la formele pe care le avea de dinainte de naștere. „Chiar prefer să fiu fericită și să pot mâncă lucrurile pe care le iubesc, dar vreau să fiu sănătoasă”.

Soția lui John Legend a vorbit deschis despre faptul că nu mai vrea să fie model de costume de baie  într-un interviu pentru revista Women’s Health, explicând că preferă să fie fericită, indiferent de măsura pe care o poartă.

Citește și:
Chrissy Teigen vorbește despre modul în care s-a schimbat corpul ei după nașterea celor doi copii

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people