Chrissy Teigen ne arată cât de mult s-a schimbat corpul ei după sarcină și gestul ei este lăudabil

Chrissy Teigen a postat un nou clip video în care arată că are vergeturi și corpul ei nu și-a revenit complet după sarcină, transmitând astfel un mesaj pozitiv tuturor mamelor.

Chrissy Teigen ne arată cât de mult s-a schimbat corpul ei după sarcină și gestul ei este lăudabil

Chrissy Teigen este îndrăgită pentru mesajele amuzante și replicile perfecte pe care le-a oferit de-a lungul timpului diverselor persoane care i-au lăsat comentarii răutăcioase. Ea este apreciată și datorită faptului că nu se teme să vorbească despre problemele cu care se confruntă, arătând și în urmă cu câțiva ani o poza în care i se pot vedea vergeturile.

Modelul în vârstă de 32 de ani a publicat recent un nou video, în care arată cât de mult s-a schimbat corpul ei după sarcină, amintindu-ne că nu toate vedetele de pe Instagram au un abdomen perfect și o formă fizică impecabilă, iar asta este perfect normal.

Ea și-a descris corpul drept unul de mamă, ‘Mum bod alert’, iar fanii au apreciat imediat postarea, clipul video adunând peste 60 000 de like-uri.

Chrissy Teigen a postat și o imagine alături de soțul ei, John Legend, alături de un mesaj important:

„Instagram este nebunesc. Cred că este minunat că unele persoane incredibile au corpuri uimitoare și sunt mândre să le arate (chiar cred asta!!), dar știu cât de greu poate fi să uiți cum arată un corp normal când toată lumea arată uimitor.”

Chrissy a explicat că ea încă se luptă cu încrederea în sine și acceptarea propriului corp, dar scopul ei este să prezinte tuturor cum arată un corp adevărat, un corp după ce o sarcină fără editarea imaginilor.

„Totodată, nu aș numi asta ‘încredere în corpul meu’, pentru că nu am ajuns acolo momentan. Sunt încă destul de nesigură. Sunt pur și simplu fericită că pot ajuta alte persoane să se simtă mai bine în pielea lor”, a adăugat aceasta.

Aceasta nu este prima postare pe care Chrissy o face despre corpul ei de după nașterea celui de-al doilea copil. La doar două săptămâni după nașterea lui Miles, modelul a postat o imagine în care arată cum se recuperează. Ea a vorbit în trecut și despre depresia postnatală pe care a suferit-o după nașterea fiicei sale, Luna, precum și despre problemele de infertilitate cu care s-a luptat.

Citește și:
Copiii lui Chrissy Teigen și John Legend sunt pur și simplu adorabili, iar această imagine este dovada

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people