Chrissy Teigen a făcut o postare emoționantă chiar în ziua în care fiul său ar fi trebuit să vină pe lume

„O să te iubim mereu”, a fost o parte din mesajul lui Chrissy Teigen pentru fiul său, Jack.

Chrissy Teigen a făcut o postare emoționantă chiar în ziua în care fiul său ar fi trebuit să vină pe lume

În luna septembrie, Chrissy Teigen a suferit o pierere de sarcină într-o stare avansată, făcând la momentul respectiv o postare în care vorbea despre eveniment, și care includea de asemenea și imagini din timpul procedurii.

În acest weekend, Jack, fiul său și al muzicianului John Legend, ar fi trebuit să se nască. Pentru a marca momentul, Chrissy a postat o imagine pe contul său de Instagram în care poartă trei brățări, pe care erau inscripționate numele celor trei copii ai săi: Luna, Miles și Jack. „Astăzi ar fi trebuit să vii pe lume. O să te iubim mereu.” , a fost mesajul care a însoțit fotografia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

La începutul acestui luni, Chrissy Teigen a mărturisit în cadrul emisiunii The Ellen DeGeneres Show că întreaga experiență a schimbat-o foarte mult și că încă încearcă să accepte pierderea fiului său.

„Încă fac terapie și încă încerc să mă împac cu ce s-a întâmplat. Am haine de maternitate și lucruri pe care le-am cumpărat pentru a opta și a noua lună de sarcina. Este foarte greu fiindcă ar fi trebuit să se nască săptămâna asta și mă uit la toate lucrurile astea care îmi amintesc constant.”

Săptămâna trecută, Teigen a suferit o nouă operație, de endometrioză. Așa cum ne-a obișnuit, Chrissy a vorbit și de data aceasta despre afecțiunea de care suferă, dar și despre felul în care boala o face să se simtă. Declarațiile ei au fost tulburătore. „Chiar simt lovituri în abdomen, dar nu e o fantomă. Mâine am operația de endometrioză… dar senzația de la menstruație pe care am avut-o luna asta se simte ca loviturile unui copil.” Aceasta chiar le-a arătat fanilor și un material video din care se observă mișcarea abdomenului. „Uitați-vă la asta. O să mă prefac că este el, spunând Bună! – nu se termină niciodată.”

Citește și:
Chrissy Teigen s-a pozat nud la o săptămână de la operația de endometrioză

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video