Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au căsătorit

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii simple în California.

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au căsătorit

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au căsătorit ieri, potrivit Entertainment Tonight, ceremonia având loc la ferma San Ysidro în Montecito, California.

Potrivit declarației unei surse citate de Entertainment Tonight, cei doi și-au dorit o nuntă simplă. „Cuplul a vrut ca totul să fie simplu, dar să îi aibă alături pe cei mai importanți oameni din viața lor”.

Mai multe detalii au oferit alte surse pentru People, confirmându-se astfel că nunta celor doi a avut cu adevărat loc. „Locul a fost frumos. O mulțime de flori și plante peste tot. A fost un decor foarte romantic pentru o nuntă. Întreaga familie a făcut poze, inclusiv părinții ei, Maria și Arnold. Toată lumea a părut foarte fericită.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@celebs_in_touch) on

După ceremonie invitații s-au bucurat de muzica live și de un meniu foarte sănătos. „Au folosit doar mâncare locală. Sunt foarte multe legume proaspete. Ei nu au vrut ca meniul să fie prea complex sau încărcat. A fost un meniu de vară. Pentru desert sunt opțiuni mai ușoare precum zmeură, afine sau coacăze.”

Potrivit sursei citate de People, Chris Pratt a ținut și un discurs de mulțumire, însă până acum reprezentanții celor doi nu au oferit detalii despre acest eveniment.

Citește și:
Ce am aflat despre Chris Pratt din cartea scrisa de fosta lui sotie, Anna Faris

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people