Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au bucurat de o lună de miere relaxantă

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au căsătorit pe 8 iunie, iar acum cei doi s-au bucurat și de o lună de miere relaxantă, pe o insulă.

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au bucurat de o lună de miere relaxantă

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au căsătorit pe 8 iunie în Montecito, California, având parte de o ceremonie secretă, ei confirmând ulterior că s-au căsătorit prin publicarea unor fotografii de la eveniment.

Cei doi au plecat și în luna de miere, sărbătorind totodată și aniversarea lui Chris Pratt, actorul împlinind 40 de ani vinerea trecută.

„Chris și Katherine au petrecut weekend-ul în Hawaii pe insula Lenai. Cei doi au sărbătorit aniversarea lui Chris, precum și căsătoria lor. Cuplul și-a dorit ceva relaxant, iar Hawaii este foarte special pentru Chris”, a declarat o sursă pentru ET.

Cu ocazia zilei de naștere a lui Chris Pratt, Katherine a postat și un colaj amuzant pe Instagram, alături de un mesaj special.

„La mulți ani dragul meu chip de înger. Sunt atât de fericită să râd cu tine, să te iubesc, să merg în aventuri cu tine, să te sărut și să trăiesc această viață magică cu tine. Îmi aduci bucurie în viață! Te iubesc atât de mult!”, a scris aceasta.

Maria Shriver, mama lui Katherine, a fost cea care a dezvăluit câteva detalii despre nuntă, deși fiica ei i-a spus să nu o facă. Aceasta a vorbit în emisiunea Today on Monday (NBC) despre cât de emoționată a fost, mărturisind că a și plâns la nunta fiicei sale cu Chris Pratt.

„Ca mamă treci prin multe emoții, încerci să fii entuziasmată pentru că vei avea un nou membru al familiei, dar cumva îți pierzi copilul. Așadar este entuziasmată și toată lumea te întreabă ‘nu este minunat’, iar tu răspunzi, ‘da, este grozav’, dar este totodată destul de trist și este un sentiment ciudat și înveți, așa cum am spus, să păstrezi toate aceste emoții simultan”.

Citește și:
Chris Pratt, mesaj emoționant despre căsătoria cu Katherine Schwarzenegger

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people