Chris Pratt și fiica lui Arnold Schwarzenegger au fost fotografiați în timp ce se sărutau

Relația dintre Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger pare să devină din ce în ce mai serioasă. În mai puțin de două luni după zvonurile potrivit cărora actorul ar avea o relație cu fiica lui Arnold, cei doi au fost surprinși de fotografi sărutându-se în public.

Chris Pratt și fiica lui Arnold Schwarzenegger au fost fotografiați în timp ce se sărutau

În weekend, cei doi au mâncat înghețată alături de Jack, fiul lui Chris. O sursă a declarat că „cei trei au petrecut timp împreună și chiar arătau ca o familie. Erau fericiți și părea că relația dintre ei este una confortabilă, naturală'.

https://www.instagram.com/p/Bl3SDoABkhp/?hl=ro&tagged=katherineschwarzenegger

În luna iunie a acestui an, Katherine și Chris au fost văzuți împreună, într-un weekend în Santa Barbara, la un picnic. Deși unii fani ai actorului au crezut că sunt doar doi prieteni care se bucură unul de compania celuilalt, lucrurile s-au transformat în mult mai mult decât atât.

Maria Shriver, mama lui Katherine, chiar susține relația celor doi, potrivit afirmațiilor unei surse. „Maria se bucură foarte mult pentru Katherine. Cu toții își doresc ca această relație să funcționeze și să reziste în timp. Sunt perfecți unul pentru celălalt și împărtășesc valori și obiective comune. Au trecut destul de repede la o relație serioasă', le-a spus o sursă celor de la E!News.

Având în vedere declarațiile surselor, Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger par să aibă o relație destul de serioasă. Așteptăm cu nerăbdare următoarele fotografii, poate chiar unele postate de ei înșiși.

Citește și:
Chris Pratt are o nouă relație după divorțul de Anna Faris

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people