Chris Hemsworth și Elsa Pataky demonstrează că sunt cuplul perfect printr-un video amuzant

Chris Hemsworth și soția sa, Elsa Pataky, cu siguranță știu cum să se distreze. Cu ocazia celebrării zilei de naștere a Elsei, cuplul și-a arătat talentul în ceea ce privește mișcările de dans.

Chris Hemsworth și Elsa Pataky demonstrează că sunt cuplul perfect printr-un video amuzant

Elsa Pataky a împlinit 42 de ani și împreună cu actorul australian au încins' atmosfera printr-un dans de salsa pe ritmurile melodiei de Luis Fonsi, Despacito, video pe care Chris l-a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram.

Postarea a strâns până în momentul de față peste 9 milioane de vizualizări, toată lumea amuzându-se pe seama celor doi care, și ei la rândul lor, își țineau isonul realizând cât de nostim arătau.


Mai mult decât atât, Chris a notat în glumă în descrierea pozei: I-am dat soției mele o lecție de dans de ziua ei, trebuia să-mi ofer și eu una'. Pentru a spori gluma, acesta a adăugat hashtag-uri precum #danceismylife sau #salsa4life.

Elsa a apelat și ea la platforma Instagram pentru a-și scrie mesajele de mulțumire, spunând că a fost cea mai super zi de naștere dintotdeauna, cu toți oamenii pe care îi iubesc, mai ales cu el, mereu făcându-mă să râd!'. Apoi a postat un alt video în care cei doi își turnau vin dintr-un butoi, schimbând paharele în mijlocul acțiunii, aceasta comentând: Excelentă echipă, nicio picătură vărsată'.

https://www.instagram.com/p/BlYzUmnFw1B/?taken-by=elsapatakyconfidential

Într-adevăr, cuplul căsătorit din 2010 a trecut prin multe suișuri și coborâșuri odată cu propulsarea celebrității lui Hemsworth cu rolul din Thor'. Însă Pataky nu a lăsat acest lucru să le complice relația. Potrivit Vogue Australia, actrița de origine spaniolă și mamă a trei copii povestește despre legătura dintre ei că La început, a fost frumos – când l-am întânit pentru prima dată, nu era cunoscut deloc și am crescut cu el și am trecut prin toate succesele și schimbările lui, apoi a devenit super faimos […] Asta pune multă presiune pe o căsnicie, dar ne-am descurcat bine, pentru că este atâta dragoste între noi și, desi avem personalități foarte puternice, ne iubim foarte mult'.

Citește și:
Chris Hemsworth, aka Thor, este cel mai cool tată, iar acest video este dovada!

Text: Monica Olaru
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people