Charlize Theron vorbește despre momentul în care mama sa l-a împușcat mortal pe tatăl său

Actrița Charlize Theron a făcut niște declarații tulburătoare cu privire la un moment extrem de dificil din adolescența sa.

Charlize Theron vorbește despre momentul în care mama sa l-a împușcat mortal pe tatăl său

Copilăria lui Charlize Theron nu a fost una pașnică și lipsită de griji, actrița vorbind deschis despre asta în mai multe ocazii. Tatăl ei era un alcoolic care devenea deseori violent, iar în 1991, într-un moment în care acesta a venit acasă în stare de ebrietate cu un pistol, mama acesteia, Gerda Jacoba Aletta Maritz, l-a omorât în legitimă apărare. Theron avea atunci 15 ani.

Actrița laureată cu Oscar pentru rolul din Monster a declarat pentru NPR: „Tatăl meu era atât de beat încât abia putea să meargă atunci când a intrat în casă cu un pistol. Eu eram cu mama în dormitor, încercând să blocăm ușa și să nu îl lăsăm să intre. Acesta a făcut un pas în spate și a tras prin ușă de trei ori. E un miracol că niciunul dintre gloanțe nu ne-a atins.'

Pentru a se salva, Gerda Maritz a tras în soțul ei, omorându-l, dar aceasta nu a fost acuzată, pentru că se afla în legitimă apărare. Violența domestică cu care s-a confruntat în copilărie a avut un impact major asupra vieții lui Charlize Theron, care a fost foarte deschisă pe această temă. „Nu mi-e rușine să vorbesc despre asta, pentru că eu cred că, cu cât vorbim mai mult despre astfel de lucruri, cu atât ne e mai ușor să ne dăm seama că nu suntem singurii cărora ni se întâmplă. Tatăl meu era un om foarte bolnav, a fost alcoolic toată viața mea, așa că știu foarte bine cum este să crești alături de persoane dependente și cum te poate afecta asta', a declarat aceasta.

Charlize Theron a mai adăugat că l-a cunoscut pe tatăl său dintr-o singură ipostază, aceea de alcoolic: „Era o situație fără speranță, iar familia noastră era blocată. Dincolo de acel eveniment singular, ce s-a întâmplat în noaptea aceea, ce rămâne cu tine pentru restul vieții este sentimentul că orice se poate întâmpla, pe care îl ai atunci când trăiești cu un dependent.'

Citește și:
Lana Del Rey a dezvăluit cine este noul ei iubit

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people