Charlize Theron vorbeste despre despartirea de Sean Penn

Intr-un interviu acordat recent, actrita Charlize Theron a dezvaluit cateva informatii despre despartirea de Sean Penn.

Charlize Theron vorbeste despre despartirea de Sean Penn

Frumoasa actrita Charlize Theron, in varsta de 40 de ani, a vorbit recent despre relatia sa cu Sean Penn si despre despartirea lor.

Charlize s-a aratat foarte nemultumita de faptul ca lumea se asteapta, de fiecare data cand are loc o despartire, sa existe drama sau vreo poveste iesita din comun. Ea a spus ca decizia separarii de Sean Penn a fost una luata de comun acord si ca asta este tot.

Despre „ghosting', termen care a devenit destul de popular in ultimul timp si care inseamna sa ignori, practic, pe cineva, ca mod de despartire, Charlize Theron a spus ca nici macar nu stie despre ce este vorba.

In legatura cu fiul sau, Jackson, Charlize Theron a declarat ca povestile despre Sean Penn care urma sa il adopte pe acesta nu sunt adevarate. Pentru ca relatia lor era foarte noua, inca, dupa 18 luni, nu s-a pus problema adoptiei.

Iar in timp ce Charlize se gandea sa faca o alta adoptie, acest lucru nu era valabil si pentru Sean Penn. Cei doi au discutat de la inceput ca nu vor face impreuna acest lucru si ca ea este, pur si simplu, o mama singura care merge la intalniri.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people