Chadwick Boseman s-a căsătorit în secret înainte de a muri

Regretatul actor din 'Black Panther' s-a căsătorit cu iubita lui, Taylor Simone Ledward, chiar înainte de a muri.

Chadwick Boseman s-a căsătorit în secret înainte de a muri

Chadwick Boseman era unul dintre actorii despre care se știa că nu vorbește despre viața personală sau despre familie. Actorul care a murit vineri de cancer la colon la numai 43 de ani s-a căsătorit cu iubita sa, Taylor Simone Ledward, cu câteva luni înainte să moară.

Din declarația familiei sale reiese că actorul s-a căsătorit înainte de moartea sa survenită vineri, 28 august, în urma unei lupte de patru ani cu cancerul de colon. Declarația menționa: „A murit în casa sa, cu soția și cu familia alături. Familia vă mulțumește pentru dragostea și rugăciunile voastre și vă roagă să continuați să le respectați intimitatea în această perioadă dificilă.”

Actorul din „Black Panther” avea o relație de lungă durată cu cântăreața Taylor Simone Ledward, iar în octombrie 2019 cei doi s-au logodit. Conform declarațiilor, cuplul s-a căsătorit în cadrul unui eveniment ținut secret, cu câteva luni înainte de moartea sa.

Boseman și Ledward au fost văzuți pentru prima oară împreună în 2015, cu un an înainte ca el să fie diagnosticat cu boala mortală. De atunci, cuplul a fost fotografiat de mai multe ori împreună la diferite evenimente de la Hollywood. În 2019, la NAACP Image Awards, Boseman a vorbit pentru prima dată public într-un discurs despre relația sa: „Simone, ești cu mine în fiecare zi. Trebuie să spun asta chiar acum. Te iubesc”, a spus el.

Referindu-se la el ca la un „luptător adevărat”, familia sa a mai spus: „Un adevărat luptător, Chadwick nu s-a lăsat răpus de ceea ce i se întâmpla și v-a adus multe dintre filmele pe care le-ați iubit atât de mult. De la ‘Marshall’ până la ‘Da 5 Bloods’, ‘Ma Rainey’s Black Bottom’ al lui August Wilson și multe altele, toate au fost filmate pe parcursul acestei perioade dificile, între nenumăratele sale intervenții chirurgicale și ședințe de chimioterapie. A fost onoarea carierei sale să-l interpreteze pe regele T’Challa în „Black Panther'”.

Citește și:
Dana Rogoz și-a botezat fetița și a făcut publice primele fotografii de la eveniment

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people