Certificatul de naștere al lui Archie a fost modificat, iar Meghan Markle face dezvăluiri

Meghan Markle face clarificări privind modificările aduse certificatului de naștere al fiului ei, Archie.

Certificatul de naștere al lui Archie a fost modificat, iar Meghan Markle face dezvăluiri

Certificatul de naștere al micului Archie Harrison Mountbatten-Windsor a făcut înconjurul internetului, din cauza unor modificări ale numelui lui Meghan Markle. Tabloidul britanic The Sun a evidențiat, sâmbătă, că numele mamei este acum „Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex”, în timp ce Harry apare sub numele „Alteța Sa Regală Prințul Henry Charles Albert David Duce de Sussex”.

Meghan a ținut să facă niște clarificări privind modificările aduse certificatului și suspiciunea că ea ar fi fost cea care le-a solicitat.

Un purtător de cuvânt al Ducesei de Sussex a declarat, duminică, pentru presă, că omiterea prenumelor ei, „Rachel Meghan”, din certificatul lui Archie a fost decizia Palatului, nicidecum o pretenție a lui Meghan. Modificările au fost făcute în iunie 2019, la aproximativ o lună după nașterea lui Archie.

„Schimbarea numelui în documentele publice în 2019 a fost dictată de Palat”, transmite comunicatul „după cum confirmă și documentele înalților oficiali ai Palatului. Acest lucru nu a fost solicitat de Meghan, Ducesa de Sussex, și nici de Ducele de Sussex”.

The Sun lăsase să se înțeleagă și că modificările pot fi văzute ca un afront adus lui Kate Middleton, al cărei nume apare în toate certificatele de naștere ale copiilor ei cu Prințul William.

Purtătorul de cuvânt al lui Meghan Markle a sugerat și că, în loc să creeze știri al căror unic scop e să genereze click-uri, tabloidele britanice ar trebui să se concentreze pe lucrurile mai importante care se întâmplă în lume.

Căsătoriți în 2018, Ducii de Sussex au renunțat la titlurile de „Altețe Regale” și s-au mutat în Statele Unite anul trecut, stabilindu-se în Montecito, California.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Archie, care împlinește 2 ani pe 6 mai, este singurul copil al cuplului regal și are dublă cetățenie: britanică și americană, o premieră în istoria monarhiei britanice. Ca strănepot al Reginei Elisabeta, este al șaptelea în linia de succesiune la tronul britanic.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle dau în judecată paparazzi pentru fotografiile făcute lui Archie

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video