Celine Dion va debuta în actorie

Cântăreața va juca în drama romantică „Text For You“, pentru care va compune și coloana sonoră.

Celine Dion va debuta în actorie

Celine Dion face parte deja din lumea filmului, dacă e să ne gândim numai la melodiile sale de pe coloana sonoră a Titanic, care au făcut istorie. Cântăreața va face însă pasul următor și va juca într-un film. Este vorba despre Text For You, o dramă romantică unde îi va avea ca parteneri de ecran pe Priyanka Chopra Jonas și Sam Heughan (pe care îl știi din serialul Outlander).

Filmul care va reprezenta debutul lui Celine Dion în actorie este un remake al peliculei germane SMS Fur Dich, care spune povestea unei femei care trimite mesaje pe telefonul logodnicului ei decedat. Surpriza este că numărul acestuia a fost între timp atribuit unui bărbat care trece la rândul lui prin probleme emoționale.

Potrivit Entertainment Weekly, Celine Dion nu doar că va juca în acest film, dar muzica ei va avea un rol important în povestea filmului.

La patru ani de la moartea soțului ei, René Angélil, cântăreața a vorbit recent într-o emisiune televizată despre toate zvonurile din jurul ei și cum arată acum viața ei amoroasă. Unul dintre fani a întrebat-o dacă se gândește să se recăsătorească sau dacă are pe cineva nou în viața ei, iar Celine Dion a venit cu răspunsul perfect: „Se presupunea că pui o singură întrebare. Nu merg la întâlniri. Nu am un iubit. Dar, asta nu înseamnă că nu voi mai găsi niciodată pe altcineva. Dacă se va întâmpla, ar fi extraordinar. Dacă nu se va întâmpla, ar fi extraordinar”.

Cu această ocazie, Celine Dion a dezmințit și zvonurile că ar avea o relație cu dansatorul ei, Pepe Munoz: „Nu mă miră zvonurile. Suntem foarte buni prieteni, suntem în show business, iar tabloidele și această industrie se potrivesc perfect. El este cel mai bun prieten al meu și ne distrăm foarte bine împreună. El este gay, nu este iubitul meu. Nu încerc să mă ascund, totul este normal. Dar ne ținem de mână! Și mergem la film și la restaurante. Toată lumea, calmați-vă!”

Citește și:
Kim Kardashian, aspru criticată pentru vacanța extravagantă organizată cu ocazia zilei sale de naștere

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people