Céline Dion a dezvăluit că nu este pregătită pentru o nouă relație la trei ani de la moartea soțului ei, René Angélil

Céline Dion a vorbit recent despre noul ei album, precum și despre pierderea soțului ei, René Angélil, în urmă cu trei ani.

Céline Dion a dezvăluit că nu este pregătită pentru o nouă relație la trei ani de la moartea soțului ei, René Angélil

În ultimii ani au apărut numeroase zvonuri despre o posibiliă nouă relației a lui Céline Dion, însă artista a dezvăluit în cadrul emisiunii Today că nu este pregătită să fie cu o altă persoană, după moartea soțului ei, René Angélil, deși recunoaște îi este dor să fie îmbrățișată.

Artista în vârstă de 51 de ani a dezvăluit că, deși au trecut trei ani de la moartea soțului ei, ea nu este pregătită să aibă o nouă relație. „Nu ies la întâlniri. Nu sunt pregătită să ies la întâlniri. Sunt foarte norocoasă și fericită să am atât de mulți oameni lângă mine care să mă facă să râd, însă îmi este dor să fiu atinsă. Îmi este dor să fiu îmbrățișată. Îmi este dor să mi se spună că sunt frumoasă. Îmi lipsește ceea ce ar face un iubit și un soț”, a declarat Céline Dion.

Aceasta a spus totodată că se gândeşte mereu la René Angélil, întrebându-se ce ar crede despre lucrurile pe care le spune și le face. „Înainte să vorbesc, el apare în mintea mea. Ar face el asta? Este prea periculos? Ar fi de acord cu asta? Am crezut atât de mult în el și încă o fac, însă am ajuns într-un punct în care el nu mai e. Trebuie să mă ocup singură de viața mea”, a adăugat artista.

Céline Dion l-a cunoscut pe René Angélil când avea doar 12 ani, iar el avea 38. Fratele ei i-a trimis lui René, producător muzical și manager, un demo cu Céline în timp ce cânta, iar relația lor a început atunci când ea avea 19 ani, iar René avea 45. Cei doi s-au căsători în 1994 și au avut trei copii împreună. René a fost diagnosticat cu cancer la gât în 1999, însă atunci s-a vindecat. În 2013 René s-a operat din nou de cancer, însă a murit în ianuarie 2016.

În cadrul emisiunii, Céline Dion a vorbit și despre noul ei album, primul în limba engleză după moartea soțului ei. Courage (curaj, n.r.) reprezenta întreaga pierdere a soțului meu, a managerului, a tatălui copiiilor mei și găsirea puterii de a merge mai departe pentru că asta mi-am dorit”, i-a spus artista lui Sheinelle Jones, gazda emisiunii Today.

În plus, Céline Dion a vorbit și despre turneul în care va porni în Statele Unite și Canada pentru promovarea noului album, acesta fiind primul ei mare proiect din ultimii ani.

Citește și:
Celine Dion dezvăluie că are o cameră dedicată în întregime pantofilor

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people