Celebrul tenor Andrea Bocelli a dezvăluit că el și soția sa au avut coronavirus

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli a vorbit despre experiența sa cu noul coronavirus.

Celebrul tenor Andrea Bocelli a dezvăluit că el și soția sa au avut coronavirus

Celebrul tenor Andrea Bocelli a vorbit cu jurnaliștii aflați la spitalul Cisanello din Pisa, Italia, dezvăluind faptul că a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus, dar că acum este vindecat și s-a recuperat complet.

Andrea Bocelli a explicat că a primit rezultatul pe 10 martie după ce a fost testat și că, atât soția lui, Veronica Berti Bocelli, cât și cei doi copii ai cuplului, au fost diagnosticați pozitiv cu coronavirus.

Tenorul în vârstă de 61 de ani a mai precizat că nu a avut simptome serioase, doar febră ușoară. Atât el, cât și familia lui s-au recuperat complet, a mai precizat Andrea Bocelli.

Declarațiile au fost făcute în momentul în care Andrea Bocelli a părăsit spitalul din Pisa unde a donat plasmă pentru a ajuta la recuperarea pacienților bolnavi și la cercetările care se fac în acest domeniu.

Vestea că Andrea Bocelli a avut coronavirus vine la numai o zi de când a participat prin video la emisiunea Today, unde a interpretat la pian emoționanta melodie „Ave Maria”.

Pe 12 aprilie, prima zi a Paștelui Catolic, într-un moment în care lumea întreagă a rămas nemișcată, tenorul italian Andrea Bocelli a adus publicului o interpretare emoționantă, care a fost lansată în exclusivitate pe YouTube.

Evenimentul muzical a reprezentat un program de muzică sacră, într-un moment de liniște totală, într-un oraș gol, cu restricții legate de libera circulație. Principalul scop a fost să fie livrat către public un mesaj de iubire, vindecare și speranță prin muzică, într-o etapă a vieții cotidiene în care este nevoie de aceste lucruri.

Andrea Bocelli a declarat că: „Sunt emoționat și încântat de multitudinea de reacții pozitive pe care le-am primit, care au fost peste așteptările noastre. Pentru un artist, momentul de pe 12 aprilie este motivul pentru care a sacrificat o viață întreagă, pentru un credincios și un catolic, ca mine, a fost confirmarea zâmbetului cu care Dumnezeu s-a uitat către noi, copiii lui. A fost o onoare incomensurabilă și un privilegiu pentru mine să-mi folosesc vocea ca rugă pentru milioane de oameni. Este un mic-mare miracol la care întreaga populație a globului a fost protagonistă și care îmi confirmă optimismul în ceea ce privește viitorul lumii. Mulțumesc tuturor celor care au muncit timp de câteva săptămâni, de la management până la casa de discuri, și, în special, celor care au distribuit acest moment cu noi, pentru a rămâne uniți.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Acompaniat de către Emanuele Vianelli la orgă, Bocelli a interpretat live o serie de melodii, special alese și aranjate muzical pentru această ocazie. Printre melodiile incluse s-au numărat și „Ave Maria”, „Sancta Maria”, „Domine Deus” sau „Panis Angelicus”.

Citește și:
Concertul „Music For Hope', susținut de Andrea Bocelli, a devenit cel mai urmărit eveniment de muzică clasică din istorie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video