Cele mai frumoase imagini de la VIVA Influencers Party 2018

Tradiționalele petreceri VIVA! au continuat aseară cu VIVA Influencers Party 2018, cel mai cool și cel mai dinamic eveniment organizat de revistă. Detalii de culise și amănunte despre petrecerea de aseară afli mai jos, din emisiunea specială VIVA!.

Influenceri din diferite domenii -artistic, fashion, beauty, parenting sau televiziune – s-au reunit aseară la Seva Lounge din Capitală pentru ce avea să fie cea mai frumoasă petrecere a toamnei. Animat după ora 20.00, evenimentul la care distracția a fost ingredientul principal a fost condimentat cu muzică bună și tratații răcoroase și sofisticate din partea sponsorilor.

Instagrammeri cu mii de followeri, autorități din materie de beauty sau fashion, ori TV anchors au petrecut câteva ore hot la evenimentul organizat de revista VIVA!

S-a dansat, s-a socializat, s-au acordat interviuri și s-a râs mult, semn că atmosfera a fost una extrem de relaxată, cu oameni cool.

Partenerii evenimentului au fost: glo și LOR. Alături de Viva! au fost și SEVA Lounge, Martini, Evian, Cutia cu Poze, Set up Stories.

Vă invităm să priviţi galeria foto de la eveniment aici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people