Cele mai cool tinute purtate de Beyonce in Lemonade

Sigur ai auzit de cel mai recent album vizual al lui Beyonce, Lemonade. Un film artistic scurt, de o ora, inglobeaza cele 12 piese care alcatuiesc albumul. Dar poate ceea ce nu stii este ca fiecare tinuta purtata de Beyonce este la fel de poetica cum sunt versurile pe care le canta.

Cel mai nou album al lui Beyonce, lansat pe 23 aprilie, Lemonade nu se incadreaza in tiparele unui videoclip muzical obisnuit. Albumul vizual este mai degraba un film artistic, care include melodiile cantaretei, dar si cateva voiceover-uri ocazionale, toate impartite in 11 secvente, ce poarta titluri inspirate din stadiile durerii dupa modelul Kubler-Ross.

Lemonade a fost intampinat cu multa admiratie si entuziasm, nu numai pentru mesajele culturale pertinente pe care le transmite, pentru cinematografie si simbolistica, pentru detaliile intime ale vietii lui Beyonce pe care le dezvaluie, cat si, bineinteles, pentru moda si outfit-urile pe care le poarta artista.

Iar asta pentru ca stim pana acum ca Beyonce are o forta incomparabila de a se transforma de fiecare data, iar in spatele fiecarei piese vestimentare pe care o alege se ascunde un anumit mesaj. Hainele au o putere de comunicare de care Beyonce este constienta si pe care o foloseste foarte inteligent.

Pentru Lemonade, Beyonce a colaborat in alegerea look-urilor de Marni Senofonte, unul dintre stilistii cu care a lucrat si la videoclipul Formation. Co-starurile lui Beyonce din scurtmetraj, printre care Zendaya, Serena Williams si Amandla Stenberg, au avut parte de acelasi styling si au aratat la fel de bine ca ea.

Daca vrei sa citesti mai multe despre Lemonade, iata 7 lucruri pe care trebuie neaparat sa le stii aici.

Foto: HBO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people