Cele mai amuzante reactii la vestea ca Printul William si Kate Middleton vor deveni din nou parinti

Vestea ca Printul William si Kate Middleton vor deveni din nou parinti a bucurat lumea intreaga, iar pe Twitter au aparut cele mai amuzante reactii.

Cele mai amuzante reactii la vestea ca Printul William si Kate Middleton vor deveni din nou parinti

Printul William si Kate Middleton vor deveni din nou parinti, vestea fiind confirmata de Casa Regala. Pana acum nu au fost publicate alte informatii, daca va fi vorba de o fata sau de un baiat, insa cel mai probabil, noul membru al familiei regale se va naste in primavara, in luna martie.

Totodata, Kate va alege probabil sa nasca la aceeasi clinica, iar botezul copilului va avea loc la cateva saptamani dupa nastere, acesta urmand sa poarte un costum inspirat de cel creat pentru Regina Victoria in 1841.

In ceea ce priveste numele celui de-al treilea copil al Printului William si al Ducesei de Cambridge, acesta ar putea avea mai multe, ca un omagiu adus rudelor sau celor care au condus in trecut monarhia. Daca va fi fata, aceasta ar putea primi numele de Alice si Elizabeth, iar daca va fi baiat, acesta s-ar putea numi James si Arthur.

Totodata, membri familiei regale nu primesc nume de familie, cei din jur adresandu-se cu formula „Majestatea sa Printul” sau „Majestatea Sa Printesa”.

Vestea a fost primita cu entuziasm atat din partea Printului Harry, care a declarat ca se bucura pentru fratele sau si Kate, dar si de catre alte persoane, printre care si vedete.

Citeste si:
Kate Middleton si Printul William vor deveni parinti pentru a treia oara

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people