Cel mai recent clip postat de Prințul Harry conține un mesaj secret pentru Meghan Markle

Prințul Harry se folosește din ce în ce mai mult de rețelele de socializare pentru a le transmite mesaje fanilor, dar și soției lui, Meghan Markle.

Cel mai recent clip postat de Prințul Harry conține un mesaj secret pentru Meghan Markle

Prințul Harry a postat pe contul de Instagram sussexroyal, pe Instastories, un video de la cel mai recent angajament regal al său, care, se pare, va fi și ultimul. Mai mult decât atât imaginile sunt acompaniate de muzica celor de la Stone Roses, mai exact piesa „This is the One”, care include și versul „I’d like to leave the country.” (Mi-ar plăcea să părăsesc țara – n.red.).

Se pare că Prințul Harry a ales melodia „This is the One” tocmai pentru a transmite un mesaj soției sale care se află în prezent în Canada alături de fiul lor, micul Archie.

În video, îl putem vedea pe Prințul Harry cum se întoarce pentru a zâmbi persoanei care filmeazaă, înainte de a intra în camera unde este așteptat de numeroși reporteri și oficiali pentru a ajuta la extragerea oficială a echipelor care participă la Campionatul Mondial 2021 Rugby League World Cup.

Prințul Harry a evitat să răspundă la întrebările care vizau celebrul anunț Megxit, însă a glumit cu câțiva tineri care se jucau în apropierea Palatului Buckingham. „Aveți grijă de iarbă, da? Altfel o să am probleme”, a spus el, râzând.

Așa cum probabil știi, Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat pe Instagram pe 8 ianuarie că se vor îndepărta de familia regală, urmând să călătorească mai des în Statele Unite.

„După multe luni de reflecţie şi discuţii, am ales să facem o tranziţie anul acesta prin configurarea unui nou rol progresiv în instituţie. Intenţionăm să renunţăm la statutul de membri ‘seniori’ ai Familiei Regale şi să muncim pentru a deveni independenţi financiar, dar vom continua să o susţinem deplin pe Majestatea Sa Regina. Datorită sprijinului vostru, mai ales din ultimii ani, ne simțim pregătiți să facem această schimbare. Plănuim să existe un echilibru între timpul petrecut în Regatul Unit și în America de Nord, continuăm să onorăm datoria pe care o avem față de Regină, Comunitatea Națiunilor și patronajele noastre. Acest echilibru geografic ne va permite să ne creştem fiul cu respect faţă de tradiţia regală în care s-a născut, dar va oferi familiei spaţiul pentru a se concentra pe viitorul capitol, inclusiv lansarea noii noastre entităţi caritabile. Suntem nerăbdători să vă împărtășim toate detaliile acestui nou pas, pe măsură ce vom continua colaboarea cu Majestatea Sa Regina, Prințul de Wales și Ducele de Cambridge și toate entitățile relevante. Până atunci, vă rugăm să acceptați mulțumirile noastre pentru sprijinul pe care l-ați arătat”, a fost mesajul Ducelui și Ducesei de Sussex.

Citește și:
Când și-au dat seama Meghan Markle și Prințul Harry că este momentul să se îndepărteze de familia regală

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people