Cel mai PROST îmbrăcate vedete de la Premiile Emmy 2019

Premiile Emmy 2019 nu au dezamăgit din păcate nici la capitolul de vedete prost îmbrăcate.

Află care au fost cel mai PROST îmbrăcate vedete de la Premiile Emmy 2019.

1. Jenny McCarthy

Jenny McCarthy mi se pare că a încurcat evenimentele, altfel nu îmi explic această apariție care nu are nicio noimă, mai ales în contextul premiilor Emmy. Elementele luate individual nu sunt urâte, însă împreună ratează complet scopul și durata vizitei.

2. Laverne Cox

Din păcate un anti-exemplu în ceea ce privește ținutele voluminoase, a cărui regulă de aur este compensarea unui volum mare în partea de jos cu ceva slim-fit în partea de sus sau viceversa. Aici avem însă o supra-aglomerare de volume care nu o ajută deloc pe Laverne Cox.

3. Melanie Liburd

Greșeala majoră în acest caz se rezumă la trena din tul. Dacă renunța doar la partea asta, ținuta ar fi fost una chiar reușită. Asta demonstrează încă o dată că uneori este mai bine să nu te complici!

4. Sarah Kate Ellis

Rochia în sine nu este este urâtă, dar pur și simplu nu funcționează pe ea. O pereche de pantofi statement ar mai fi salvat un pic din situație.

5. Dascha Polanco

Un ultim exemplu pentru ceea ce e prea mult strică – ținuta propusă de Dascha Polanco. Volumul supradimensionat al mânecilor nu o avantajează deloc, nici alegerea accesoriilor nefiind neapărat cea mai fericită.

Citește și:
Cel mai BINE îmbrăcate vedete de la Premiile Emmy 2019

Foto: Image.net, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people