Cei mai importanți demnitari și membri ai familiilor regale au fost prezenți la încoronarea Împăratului Japoniei, Naruhito

Împăratul Japoniei, Naruhito, și-a proclamat ascensiunea la tronul Crizantemei, iar membrii familiilor regale au avut ținute și accesorii spectaculoase la ceremonia de încoronare.

Cei mai importanți demnitari și membri ai familiilor regale au fost prezenți la încoronarea Împăratului Japoniei, Naruhito

Diplomați din întreaga lume se află zilele acestea în Japonia pentru a sărbători urcarea pe tronul Crizantemei a Împăratului Naruhito, la importantul eveniment venind inclusiv membrii ai familiilor regale din toată Europa, Asia și Orientul Mijlociu.

Astfel, la ceremonia de încoronare au putut fi admirate  ținutele impresionante și accesoriile purtate de cele mai cunoscute împărătese și regine. Împărăteasa Masako a participat la banchetul curții regale și a purtat o tiara Meiji pe care a purtat-o și soacra ei atunci când Prințul Akihito a urcat la tron în anul 1990. Tiara Meiji este una dintre cele mai importante bijuterii în stil occidental.

Regina Letizia a Spaniei a ales să poarte o rochie strălucitoare acoperită în broderie pentru acest eveniment. Pe lângă asta, tiara pe care a purtat-o i-a completat ținuta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Looks de la Reina Letizia 👑 (@letizia_de_princesa_a_reina) pe

Prințesa Victoria a venit la eveniment însoțită de către tatăl său, Carl XVI Gustaf al Suediei. Ea a purtat o rochie nude, cu dantelă și broderie. Prințesa Victoria a purtat și o tiara destul de discretă.

Regina Maxima a Olandei a purtat o rochie roșie spectaculoasă și o tiara cu rubine.

Prințesa Mary a Danemarcei a purtat o rochie roz pal cu umerii goi, alături de o perelină strălucitoare și o tiara într-o nuanță similară.

Regina Jetsun Pema din Bhutan a purtat o rochie violet, cu mânecile albastre, alături de o bentiță strălucitoare.

La Ceremonia de întronare a Împăratului Naruhito al Japoniei au fost prezenți și președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen. Carmen Iohannis a ales să poarte pentru acest eveniment o rochie albastră creată de designerul Andreea Tincu.

Citește și:
Cele mai stylish ținute purtate de Kate Middleton în turneul regal din Pakistan

Foto: Hepta, Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people