Cea mai importantă regulă de frumusețe a lui Meghan Markle, dezvăluită de fostul ei make-up artist

Singura regulă pe care trebuie să o urmezi, dacă îți dorești un look à la Meghan Markle.

Cea mai importantă regulă de frumusețe a lui Meghan Markle, dezvăluită de fostul ei make-up artist

Meghan Markle, actriță și activistă, va deveni Ducesă în primăvara acestui an, prin căsătoria cu Prințul Harry al Marii Britanii. De origine americană, Meghan este o gură de aer proaspăt în peisajul casei regale engleze.

Cuplul este foarte mediatizat la ora actuală însă aparițiile lui Meghan au reușit de fiecare data să atragă numai comentarii pozitive și să schimbe imaginea foarte tradiționalistă a casei regale. Meghan Markle mizează foarte mult pe naturalețe și pe sinceritate în fiecare dintre aparițiile sale.

Meghan Markle este o deschizătoare de drumuri iar asta o demonstrează numeroasele dăți în care a încălcat sau „a ocolit' deliberat protocolul regal (care este destul de strict).
Datorită tuturor acestor lucruri, atenția este concentrată pe ea și pe look-urile sale. Acum, fostul său make-up artist și hairstylist, Lydia F. Sellers, a dezvăluit, pentru Refinery 29, care este singura regulă în ceea ce privește frumusețea a lui Meghan Markle.

„De fiecare dată când îi făceam machiajul, mă ruga să am grijă ca pistruii ei să fie vizibili și îmi spunea că nu își dorește o tonă de fond de ten.', a dezvăluit Lydia.
Într-adevăr, așa cum se poate observa cu ochiul liber, Meghan Markle pune foarte mult accentul, în fiecare apariție a sa, pe un look extrem de natural.

„Abordarea ei este foarte effortless. Pur și simplu vrea doar să arate ca o versiune mai bună a ei. Acesta este un lucru în care crede foarte puternic.', a mai povestit fostul ei make-up artist.

Meghan și Harry se vor căsători în primăvara acestui an. Deocamdată, nu știm ce rochie va alege viitoarea Ducesă, însă despre machiajul și coafura ei putem spune că știm cu certitudine că o vor caracteriza 100% și că vor fi cât se poate de naturale.

Citeste si:
Meghan Markle încalcă din nou regulile când vine vorba de nunta ei cu Prințul Harry

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people