Ce spune Jill Biden, Prima Doamnă a Americii, despre divorț, în primul ei interviu solo

Kelly Clarkson este norocoasa femeie căreia Jill Biden i-a acordat primul său interviu solo ca Primă Doamnă a SUA.

Ce spune Jill Biden, Prima Doamnă a Americii, despre divorț, în primul ei interviu solo

Jill Biden (69 de ani) a acordat primul său interviu solo ca Primă Doamnă, în cadrul emisiunii The Kelly Clarkson Show.

Cântăreața americană și soția președintelui Biden au vorbit despre educație, despre cercetare medicală și despre vindecarea națiunii, dar și despre despărțiri și despre binele care poate rezulta dintr-o schimbare altfel deloc ușoară.

Kelly Clarkson i-a cerut divorțul lui Brandon Blackstock în iunie 2020, după șapte ani de căsnicie. În noiembrie, s-a confirmat că ea a obținut custodia celor doi copii pe care îi au împreună.

Jill, care a divorțat de primul ei soț, Bill Stevenson, în 1975 i-a spus artistei: „Știi, mama îmi spunea mereu că lucrurile vor arăta mai bine mâine. Încearcă să iei fiecare zi pe rând, și lucrurile se vor îmbunătăți.”

Despre propriul ei divorț, Dr. Jill a spus: „Mă uit în urmă la asta și cred că, dacă nu aș fi divorțat, nu l-aș fi întâlnit pe Joe. Nu aș avea frumoasa familie pe care o am acum. Deci chiar cred că lucrurile se întâmplă spre bine.”

„Cred, Kelly,” a mai spus ea „că în timp – nu știu cât a durat la tine -, dar în timp, te vindeci și vei fi surprinsă, și abia aștept să vină ziua aceea și pentru tine.”

Jill și Joe Biden au declarat adesea public că s-au îndrăgostit în urma unui blind date pus la cale de niște prieteni comuni.

Bill Stevenson a declarat, însă, în Daily Mail, că Jill a avut o aventură cu Joe Biden în timp ce ei erau încă împreună. Primăvara asta, Bill va lansa o carte în care a promis că va include mai multe detalii despre despărțirea de actuala FLOTUS.

În interviul acordat lui Kelly, Dr. Jill a vorbit și despre plăcerea ei de a face sport.

„Alerg, merg cu bicicleta,” a spus ea. „Îmi limpezește mintea, așa că este foarte important pentru mine, și cred că toate femeile ar trebui să aibă așa ceva, nu trebuie să fie neapărat exerciții fizice, deși ar fi bine să fie,” a spus ea. „Doar să-ți acorzi un moment pentru tine.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Așa că mă trezesc devreme, a adăugat ea și acesta este timpul meu, pe care îl am pentru mine,” a spus Biden

Interviul a fost filmat la Casa Albă și urmează să fie difuzat azi.

Citește și:

Ce decizie importantă a luat Kim Kardashian după ce și-a anunțat divorțul 

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video