Ce spun experții în limbajul trupului despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Prin limbajul trupului exprimăm mai multe lucruri decât prin cel verbal, fără să fim conștienți.

Ce spun experții în limbajul trupului despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Meghan Markle și Kate Middleton și-au făcut cea de a două apariție oficială împreună, alături de Prințul Harry și Prințul William, la forumul Fundației Regale. Au discutat acolo despre proiectele caritabile pe care deja le-au pus în aplicare, dar și despre cele pe care urmează să le inițieze.

Atât Kate, cât și Meghan, au purtat rochii albastre. Actrița care s-a făcut remarcată în „Suits' a purtat o creație Jason Wu, în timp ce ducesa a optat pentru o rochie Seraphine.

După cum spuneam, cele două au mai fost văzute împreună o singură dată înainte, în ziua de Crăciun, când Meghan a fost la biserica împreună cu familia regală.

Deși nu s-au arătat de prea multe ori împreună în public până acum, Meghan a punctat faptul că are o relație frumoasă cu Ducesa de Cambridge.
Experții în limbajul trupului au studiat care este relația dintre cele două!

Se poartă ca o familie!

Se pare că între cele două cupluri există o puternică legătură și sunt fericiți că fac parte din aceeași familie.

Respect reciproc

Se pare că există respect reciproc între cele două, aratatand că le leagă și o prietenie, nu numai faptul că acum fac parte din aceeași familie.

Au personalități diferite

Cele două au personalități diferite. Își îndeplinesc sarcinile în moduri diferite și putem vedea acest lucru din limbajul corporal. Se pare că Meghan dă dovadă de foarte multă încredere în sine și se bucură de noua ei postură.
Kate este mult mai calmă, are o abordare mai simplă, simțind că postura ei îi va face pe oameni să o asculte oricum atunci când vorbește, fără să aibă nevoie să se impună într-un mod sau altul.

Au pasiuni comune

Amândouă recunosc simțul umorului extrem de dezvoltat al Prințului Harry. Ambele femei au gustat glumele lui Harry și au lăsat să se vadă acest lucru. Inițial, atât Kate, cât și Meghan și-au acoperit fața cu mâna atunci când au început să râdă.

Citește și:
Un expert în limbajul trupului a analizat relația lui Kate Middleton cu cei doi copii

Text: Amy Abaluta
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people