Ce şi-au cumpărat vedetele la Viva! Shopping with Stars

Anca Serea, Adelina Pestriţu, Amalia Enache, Carmen Brumă, Ruby, Ciprian Marica sau Nicole Cherry sunt doar câteva dintre vedetele care au participat la evenimentul Viva! Shopping with Stars din Bucureşti Mall Vitan.

Ce şi-au cumpărat vedetele la Viva! Shopping with Stars

Vedetele au acceptat provocarea Viva! şi au profitat de reducerile oferite de numeroase magazine, ahiziţionându-şi piese din colecţiile de toamnă-iarnă.

De la genţi şi pantofi la mantouri în culori tari, jucării pentru cei mici, cosmetice sau cadouri pentru cei dragi, listele de shopping ale vedetelor au fost pline, iar la finalul serii toată lumea a fost încântată de sesiunea specială de shopping.

Adelina Pestriţu şi-a cumpărat pantaloni lăcuiţi şi o jachetă cu paiete, Ruby şi-a înnoit garderoba cu piese în culori tari, cumpărându-şi un mantou roşu din blană, un trenci lăcuit şi o jachetă scurtă neagră. Carmen Brumă şi-a cumpărat botine şi nu l-a uitat nici pe Vlăduţ, căruia i-a cumpărat jucării. Sonia Argint Ionescu a plecat acasă cu o geantă nouă, în timp ce Nicole Cherry, pasionată de make-up, şi-a cumpărat mai multe produse de beauty.

Înainte de a porni la shopping, vedetele au avut parte de un adevărat răsfăţ, de look-ul lor ocupându-se Getts (hair şi nails) şi MAC (make-up).

Pe parcursul serii, vedetele au făcut numeroase fotografii la photo corner-ul Viva!, socializând în faţa unui pahar de vin de la Vincon România şi savurând delicioasele produse oferite de Paul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people