Ce se întâmplă, cu adevărat, între Lady Gaga și Jeremy Renner?

După ce Lady Gaga și logodnicul ei, Christian Carino, s-au despărțit, fanii au început să speculeze că artista ar forma un cuplu cu Jeremy Renner, actorul din „Avengers”.

Ce se întâmplă, cu adevărat, între Lady Gaga și Jeremy Renner?

Lady Gaga și Jeremy Renner au o prietenie strânsă de mulți ani, însă fanii nu se pot abține să nu speculeze că între cei doi s-ar întâmpla mai mult de atât. „Este prietenă cu Jeremy Renner de mult timp. Ies în oraș, se văd des. În ultima vreme, au petrecut mult timp împreună, însă nu este vorba de nimic romantic', le-a spus o sursă celor de la E! News.

Zvonurile conform cărora cei doi ar forma un cuplu vin la doar o lună după ce artista s-a despărțit de logodnicul ei, Christian Carino. Motivul rămâne încă necunoscut, o sursă apropiată menționând că „relația nu a funcționat pur și simplu, nu este o poveste lungă, dramatică'.

Lady Gaga a confirmat logodna cu Christian Carino în luna octombrie a anului trecut. Artista a mai fost logodită în trecut, cu actorul Taylor Kinney, însă relația s-a încheiat în iulie 2016. Cât despre Jeremy Renner, acesta s-a separat de soția lui, Sonni Pacheco, în decembrie 2014, după o căsnicie de zece luni. Cei doi au împreună o fiică, pe Ava Berlin Renner.

Citește și:
Emma Roberts are un nou iubit, la scurt timp după ce a anulat logodna cu Evan Peters

Foto: Hepta, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people