Ce schimbare radicală vrea să facă Jennifer Lopez de dragul lui Ben Affleck

Jennifer Lopez plănuiește să plece din Miami după despărțirea de Alex Rodriguez.

Ce schimbare radicală vrea să facă Jennifer Lopez de dragul lui Ben Affleck

Potrivit unei surse People Magazine, Jennifer Lopez urmează să se mute înapoi în Los Angeles.

După ce a petrecut cea mai bună parte a ultimilor ani în Miami, unde locuiesc fostul ei logodnic, Alex Rodriguez, și fostul ei soț, Marc Anthony, vedeta pare tot mai dornică să se întoarcă în casa ei din California.

Ea și Anthony, care sunt părinții unor gemeni de 13 ani, au avut o relație amiabilă de la despărțirea lor din 2011. Lopez și Alex Rodriguez au confirmat că s-au despărțit în cadrul unei declarații comune oferite în exclusivitate pentru Today. „Ne-am dat seama că ne este mai bine ca prieteni și ne dorim să rămânem așa pe viitor. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele atât pentru noi cât și pentru copiii noștri. Din respect pentru ei, singurul comentariu pe care îl facem este să vă mulțumim tuturor celor care ne-au transmis cuvinte frumoase și și-au arătat sprijinul”.

Mutarea lui Lopez este foarte posibil să fie legată în principal de reluarea relației cu Ben Affleck, cu care plănuia oricum, potrivit surselor, să petreacă cât mai mult timp vara asta. Actorul locuiește în California, pentru a fi aproape de cei trei copii pe care îi are cu fosta soție, Jennifer Garner.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Zvonurile despre relația lor au apărut pentru prima dată la sfârșitul lui aprilie, când au fost văzuți împreună în afara casei sale din L.A.. Cei doi s-au bucurat în mai de o evadare în Montana.

O mutare în California nu ar putea fi mai oportună pentru Lopez și din punct de vedere profesional. Potrivit unui nou contract semnat cu Netflix și anunțat recent, Lopez, prin compania ei de producție, Nuyorican Productions, va realiza filme de lungmetraj și seriale de televiziune pentru gigantul de streaming.

Citește și:

Cum arată fabuloasa vilă în care Ben Affleck și Jennifer Lopez își retrăiesc povestea de dragoste (galerie foto)

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video