Ce s-a întâmplat cu contul de Instagram al lui Blake Lively?

Blake Lively a făcut un lucru care i-a uimit pe fanii acesteia: și-a sters toate fotografiile de pe Instagram. De ce a făcut acest lucru?

Ce s-a întâmplat cu contul de Instagram al lui Blake Lively?

Ne-am obișnuit ca Blake Lively să posteze imagini în ținutele ei stylish, pe care am aflat că și le pregătește singură, fără ajutorul unui stilist. Pe lângă aceste fotografii, actrița ne-a amuzat mereu cu glumele la adresa soțului ei, Ryan Reynolds, replici amuzante care ne-au făcut să spunem de fiecare dată că cei doi sunt #couplegoals.

Cu toate acestea, Blake Lively a decis să șteargă toate imaginile de pe contul ei de Instagram. Acum pe contul ei poți găsi o descriere ciudată („What happened to Emily?…” – Ce s-a întâmplat cu Emily, n.r.), iar fanii au observat imediat această schimbare. În plus, Blake urmărește acum doar câteva persoane care au numele Emily Nelson, iar asta ne face să credem că poate fi vorba despre promovarea noului ei film, „A Simple Favor”.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, o femie întrebându-se cum a ajuns Blake Lively să îi dea follow, în timp ce alte persoane au scris că se gândesc să își schimbe numele pe Instagram, în speranța că actrița le va acorda atenție.

Evident, au existat și fani care au crezut că cineva a spart contul lui Blake Lively.

Ultima postare a lui Blake Lively, înainte de ștergerea tuturor imaginilor, a fost una în care apărea jocul Hangman (Spânzurătoarea), ea lăsând probabil indicii despre filmul menționat anterior.

Dacă Blake decide să renunțe la contul de Instagra, vom fi cu siguranță întristate, având în vedere toate imaginile cu ținutele superbe purtate de vedetă.

Citește și:
Ryan Reynolds răspunde zvonurilor potrivit cărora el și Blake Lively vor divorța

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people