Ce reacție au avut Kate Middleton și Prințul William după ce au aflat că Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți

Kate Middleton și Prințul William sunt nerăbdători să primească un nou membru în familie.

Ce reacție au avut Kate Middleton și Prințul William după ce au aflat că Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți

Ducele și Ducesa de Cambridge, alături de alți membri ai familiei regale, au postat o declarație prin care și-au exprimat entuziasmul și bucuria de a primi în familie un nou membru: „Regina, Ducele de Edinburgh, Prințul de Wales, Ducesa de Cornwall, Ducele și Ducesa de Cambridge, Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale și Contele Spencer au fost informați și sunt bucuroși de veștile primite. Mama Ducesei, Doria Ragland, care este copleșită de bucurie să-și întâmpine primul său nepot, este cu Îălțimile Lor la Frogmore Cottage. Înălțimea Sa Regală și copilul sunt foarte bine.”

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinții unui băiat. Întreaga lume a așteptat cu nerăbdare nașterea bebelușului regal, după ce timp de mai multe luni toată lumea s-a întrebat dacă cei doi vor avea o fețiță sau un băiețel sau chiar gemeni. „Ne bucurăm să anunțăm că Altețele Lor Regale, Ducele și Ducesa de Sussex, și-au întâmpinat primul copil în dimineața zilei de 6 mai 2019. Fiul Altețelor Lor Regale cântărește 3 kilograme și 260 grame. Atât Ducesa, cât și bebelușul sunt sănătoși, iar cuplul mulțumește tuturor pentru entuziasmul și sprijinul oferit în această perioadă specială din viața lor”, relatează declarația oficială a Casei Regale.

Prințul Harry a făcut deja primele declarații, dezvăluind că a fost cel mai emoționant moment din viața lui. „Suntem amândoi foarte fericiți.”

Citește și:
Legătura subtilă pe care o are anunțul nașterii bebelușului Sussex cu Prințesa Diana

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people