Ce reacție au avut Ducii de Cambridge după ce o femeie le-a spus că nu se pricep absolut deloc la jocul bingo

Prințul William și Kate Middleton au fost în vizită la un centru de îngrijire din Cardiff, Wales, unde au avut ocazia să întâlnească o veche prietenă.

Ce reacție au avut Ducii de  Cambridge după ce o femeie le-a spus că nu se pricep absolut deloc la jocul bingo

Ducele și Ducesa de Cambridge n-au avut parte de tratamentul obișnuit în timpul vizitei la centrul de îngrijire Shire Hall din Cardiff, Wales, de miercurea aceasta – și se pare că le-a plăcut la nebunie!

Cuplul s-a reîntâlnit aici cu Joan Drew-Smith, femeia în vârstă de 87 de ani care povestea în luna mai cum partida de bingo pe care a avut-o cu Ducii de Cambridge în timpul unei alte ieșiri „n-a fost atât de bună pe cât și-ar fi dorit”.

Odată aflați în aceeași încăpere, Prințul William i-a reamintit de amuzanta experiență de acum aproape 3 luni. „Salut, Joan, îți mai aduci aminte când am jucat bingo împreună? Ai spus că n-am fost prea grozavi”, a glumit el. „Da”, a răspuns ea, „ați fost într-adevăr cam varză”.

Cuplul regal a izbucnit imediat în râs, la fel și ceilalți din cameră – ba chiar femeia care stătea lângă Joan și-a dus mâna la gură, uimită de răspunsul fără filtru al acesteia.

„Excelent!”, a strigat triumfător Prințul William printre răsete. „Chiar atât de rău a fost? Chiar a fost cea mai proastă partidă pe care ai văzut-o?”, a continuat el, sperând să mai scoată o reacție de neuitat de la prietena lor.

Potrivit The Mirror, Ducele de Cambridge a afirmat mai tărziu că o îndrăgește mult pe Drew-Smith – „O iubesc pe Joan, e genială. Dacă ar fi toți sinceri ca ea…”

Înainte de schimbul savuros de replici și de vizita la centru, cuplul regal a petrecut câteva zile în Barry Island, o destinație de vacanță bine cunoscută de la malul mării, unde au intrat într-o sală de jocuri pentru copii și au reușit să vorbească și cu angajații din domeniul turistic, loviți în plin de pandemia de coronavirus.

Amândoi au purtat măști de protecție în timpul vizitelor – Kate Middleton, mai ales, s-a remarcat prin purtarea unei măști cu imprimeu floral, care se asorta elegant rochiei sale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🌼 Catherine Elizabeth 🌼 (@middletonprincesss) on

Citește și:
Natalie Portman și Benjamin Millepied au sărbătorit 8 ani de căsătorie, iar actrița a publicat o fotografie specială cu această ocazie

Text: Cristiana Daraban
Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people