Ce prevede contractul prenupțial dintre Melania Trump și Donald Trump și ce se va întâmpla dacă vor divorța

Toată lumea așteaptă să vadă ce se va întâmpla cu mariajul dintre Donald și Melania Trump, în contextul în care el a pierdut alegerile prezidențiale.

Ce prevede contractul prenupțial dintre Melania Trump și Donald Trump și ce se va întâmpla dacă vor divorța

După eșecul lui Donald Trump la alegerile prezidențiale din SUA, toată lumea este cu ochii pe căsnicia acestuia cu Melania Trump. Stephanie Wolkoff, fostă prietenă și consilieră a Primei Doamne, a afirmat recent că cei doi aveau oricum un mariaj de conjunctură și că dormeau în paturi diferite. O altă consilieră a spus chiar că „Melania Trump numără fiecare minut până când el va părăsi biroul și va putea să divorțeze. Dacă Melania ar fi încercat să-l umilească și să-l părăsească cât timp el își exercita funcția, acesta ar fi găsit o modalitate prin care să se răzbune.”

Ce se va întâmpla dacă Donald și Melania Trump ar divorța? Experții susțin că fostul președinte american avea deja o avere însemnată când a cunoscut-o pe Melania Krauss și că cei doi au semnat un contract prenupțial, așa cum a făcut și cu cele două soții de dinainte. 

Un expert legal citat de Rsvp Live spune că „(un contract prenupțial) face ca în cazul unui divorț, tot ce este pe numele lui să îi rămână lui și tot ce e pe numele ei să-i rămână ei”, adăugând că probabil Melania Trump va putea păstra bijuteriile primite cadou în timpul căsătoriei. Iar în ceea ce îl privește pe fiul lor Barron, custodia va reveni în principiu Melaniei.

Contractul prenupțial încheiat de Donald Trump cu fosta soție Marla Maples o împiedica pe aceasta să publice o carte care să-l pună într-o lumină nefavorabilă. 

CONȚINUT VIDEO ELLE

S-a vorbit mult despre faptul că Melania Trump nu s-a mutat imediat la Casa Albă și a mai rămas cinci luni în New York, sub pretextul că așteaptă ca fiul lor Barron să termine școala. Jurnalista Mary Jordan de la Washington Post susține că aceasta a vrut să aibă timp să-și pună finanțele în ordine în cazul unei despărțiri.

Citește și:
Rupert Grint a dezvăluit prima fotografie cu fiica sa

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video