Ce părere a avut, de fapt, familia regală despre absența lui Meghan Markle de la înmormântarea Prințului Philip

Potrivit expertului regal Omid Scobie, familia regală nu și-ar fi dorit ca Meghan Markle să participe la înmormântarea Prințului Philip.

Ce părere a avut, de fapt, familia regală despre absența lui Meghan Markle de la înmormântarea Prințului Philip

Chiar dacă au trecut patru luni de la moartea Prințului Philip, absența lui Meghan Markle de la înmormântarea acestuia încă reușește să stârnească controverse. La momentul respectiv, soția Prințului Harry era însărcinată în șase luni, iar potrivit purtătorilor săi de cuvânt, medicul ar fi sfătuit-o să nu călătorească.

Însă, conform specialistul regal Omid Scobie, nici familia regală nu și-ar fi dorit ca Meghan Markle să ia parte la eveniment. În noul capitolul al cărții sale, Finding Freedom, care va apărea pe 31 august, Scobie a declarat că familia regală a fost „chiar încântată” de absența lui Meghan, și asta fiindcă „nu și-au dorit circ” și nici ca aceasta „să facă un spectacol”.

În aceeași carte, Omid Scobie a vorbit și despre relația dintre Meghan Markle și Prințul Charles, care se pare că într-o primă fază ar fi fost destul de apropiată.

„Chiar a îndrăgit-o pe Meghan. În general îi plac femeile puternice, iar ea era strălucitoare, încrezătoare și așa se vede ușor cum de au legat o prietenie atât de repede”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Lui Charles îi plăcea energia lui Meghan”, a confirmat o altă sursă. „Îndeplinea toate criteriile – mai mult decât orice, era aleasa fiului său mai mic și cea care îl completează. Charles era peste măsură de încântat de acest aspect”.

Totuși, tatăl lui Harry a fost destul de „dezamăgit” când cei doi au decis să își confirme public relația – nu fiindcă ar fi avut o problemă cu legătura lor specială, ci fiindcă anunțul a distras atenția publicului de la călătoria alături de soția sa, Camilla Parker-Bowles, din Orientul Mijlociu.

Prințul Charles a aflat de marele anunț abia cu 20 de minute înainte de publicare. Scobie și Durand, autorii cărții, susțin că el a „înțeles” situația, însă a fost convins și i-a părut rău că această declarație urma să acopere de tot știrea despre călătoria sa, la care echipa de la Clarence House lucrase luni întregi.

În ciuda acestui eveniment, Charles și Camilla au continuat să o sprijine pe Meghan în „debutul” său ca membru al familiei regale, ba chiar s-au asigurat că aceasta se simte confortabil și reușește să se integreze. În 2018, tatăl lui Harry a fost cel care a condus-o pe Meghan la Altar în ziua nunții, de unde ne dăm seama că nu mai fi existat nicio urmă de supărare.

Însă relația dintre Meghan și familia regală a început să se deterioreze odată cu mutarea sa și a Prințului Harry în Statele Unite ale Americii. Iar declarațiile șocante pe care aceștia le-au făcut în ultima vreme despre familia regală nu au făcut decât să accentueze și mai mult disensiunile.

Citește și:
Regina Elisabeta își pregătește avocații pentru confruntarea cu Harry & Meghan

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video