Ce nume de familie ar putea avea copiii Ducelui și Ducesei de Sussex?

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit în luna mai și toată lumea așteaptă cu nerăbdare ca familia celor doi să se mărească. Există un lucru însă la care probabil nu te-ai gândit până acum - ce nume de familie vor avea copiii celor doi?

Ce nume de familie ar putea avea copiii Ducelui și Ducesei de Sussex?

Având în vedere că Meghan Markle și Prințul Harry sunt căsătoriți de câteva luni, nimeni nu s-a gândit foarte mult la viitorul copiilor celor doi, însă având în vedere că ei au anunțat în interviul acordat după logodnă că sunt nerăbdători să devină părinți, ne putem aștepta oricând la un anunț special.

Deși probabil va mai trece o perioadă până când ne vom bucura de o astfel de veste, ne-am întrebat care va fi numele de familie pe care copiii acestora îl vor folosi în viitor.

Dacă ești foarte interesata de familia regală britanică (și te-ai uitat și la serialul The Crown), probabil știi că numele oficial de familie este Mountbatten-Windsor, însă, deși William și Harry sunt frați, se pare că moștenitorii Ducelui de Sussex vor avea un nume diferit de cel primit de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

De ce spunem asta? Ei bine, în toamnă, când Prințul George a început școala, Kensington Palace a anunțat că el va fi înregistrat sub numele de George Cambridge (preluând numele părinților, Ducele și Ducesa de Cambridge). Același lucru s-a întâmplat și în cazul lui William și Harry când aceștia au început școala. Ei au fost înregistrați sub numele de Wales (Prințul Charles este Prințul de Wales).

Dacă această regulă va fi respectată în continuare, este foarte posibil ca moștenitorii Prințului Harry să fie înregistrați la școală cu numele de familia Sussex.

Desigur, până se va confirma acest lucru mai este destul de mult timp, însă abia așteptăm să primim o astfel de veste din partea Ducelui și Ducesei de Sussex.

Citește și:
Prințul Louis are un certificat de naștere diferit de al fraților săi, iar motivul este bine întemeiat

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people