Ce mesaj a transmis Anca Serea de ziua ei de naștere. Vedeta a împlinit 40 de ani

Anca Serea a împlinit 40 de ani, iar vedeta de televiziune a transmis cu această ocazie pe rețelele de socializare un mesaj special.

Ce mesaj a transmis Anca Serea de ziua ei de naștere. Vedeta a împlinit 40 de ani

Anca Serea a împlinit 40 de ani pe 2 februarie. Prezentatoarea TV se bucură alături de soțul ei, Adrian Sînă, de o familie frumoasă și numeroasă și are toate motivele să fie mândră de cei șase copii: David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leah.

Anca Serea a transmis pe Instagram cu ocazia zilei de naștere un mesaj special. „2.02.2021 și 40 de ani! Toți buni, frumoși și liniștiți! Mulțumesc, mama și mulțumesc Doamne!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

Anca Serea a mai publicat și o fotografie alături de soțul ei, Adrian Sînă, alături de un mesaj în care îi mulțumește pentru amintirile frumoase pe care le au împreună. O aniversare specială! Mulțumesc pentru toate amintirile frumose.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

Anca Serea formează un cuplu alături de Adi Sînă. Cei doi s-au căsătorit în 2015. La ceremonia din 2015, David și Noah au fost cavaleri de onoare. Anca Serea și Adi Sînă îi au împreună pe Noah, Ava, Moise și Leah. Prezentatoarea TV mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară, pe David și Sarah.

Chiar dacă au o familie numeroasă, cu mai multe ocazii Anca Serea a declarat că ea și Adi își mai doresc un copil. „Ne dorim și al șaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni și, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis”, a declarat în trecut Anca Serea pentru revista VIVA!.

În ceea ce privește viața profesională, Anca Serea a revenit la vechea ei pasiune, și anume televiziunea. Din decembrie 2020, prezintă știrile sportive de la Prima TV, alături de Florin Căruceru. „Începând cu 11 decembrie, ne vedem la știrile din sport. Cu mare bucurie și emoții, din nou la Prima TV. M-am întors la știri în primul rând datorită oamenilor. De Prima TV mă leagă amintiri de neprețuit și de neuitat!”, a transmis Anca Serea la vremea respectivă.

Citește și:
Adevărul despre salariul lui Teo Trandafir. Ce declarații a făcut aceasta?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people