Ce măsuri inedite vrea să ia Prințul Charles când va deveni regele Marii Britanii

Prințul Charles va oferi publicului mai mult acces la palatele regale.

Ce măsuri inedite vrea să ia Prințul Charles când va deveni regele Marii Britanii

Odată ce va fi numit regele Marii Britanii, Prințul Charles va implementa o serie de măsuri noi în ceea ce privește reședințele regale. Potrivit publicației The Sunday Times, fiul Reginei Elisabeta a II-a ar urma să ofere publicului mai mult acces la palatele regale. Astfel că, Palatul Buckingham, Clarence House, Castelul Windsor, reședințele de vacanță de la Sandringham și Balmoral vor fi deschise publicului o perioadă mai lungă de timp.

Sandringham, de exemplu, va fi deschis tot anul, nu doar din luna aprilie și până în octombrie, așa cum se întâmplă acum. Același lucru se întâmplă și cu reședința sa din Londra, Clarence House, pe care publicul o va putea vizita întregul an. Și Palatul Buckingham și grădinile acestuia ar putea fi deschise pe tot parcursul anului.

În plus, oamenii vor avea șansa să descopere încăperi inedite, pline de istorie, precum Belgian Suite, camera în care Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip și-au petrecut primii ani de căsnicie.

Potrivit The Sunday Times, Charles a discutat aceste măsuri atât cu soția sa, Ducesa de Cornwall, cât și cu Ducii de Cambridge.

De asemenea, s-a aflat recent și faptul că Prințul Charles este dispus să „simplifice” monarhia pentru a economisi baniDezvăluirea a venit din partea autoarei și biografei regale Angela Levin, care consideră că acesta ar fi momentul în care Harry și Meghan Markle, care locuiesc în prezent într-un conac în valoare de 11 milioane de lire sterline din California, alături de fiul lor, Archie și fiica, lor Lilibet Diana, vor avea parte de o dezamăgire venită din partea familiei regale. 

CONȚINUT VIDEO ELLE

Prințul Charles și Prințul William au fost pregătiți să discute despre viitorul monarhiei, inclusiv despre membrii familiei care ar trebui să își continue activitățile din postura de membru al familiei regale, după moartea Prințului Philip. Mai mult, membri superiori ai familiei regale ar putea fi doar Prințul Charles, Camilla, Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, Prinții George și Louis și Prințesa Charlotte. Alți membri ai familiei ar putea fi încurajați să muncească pentru a se întreține și își pot pierde titlurile.

Angela Levin a declarat pentru talkRADIO faptul că: „Prințul Charles a vrut de foarte mult timp să reducă monarhia pentru a economisi costuri și pentru a-i face pe oameni să merite banii pe care i-au primit.”

Citește și:
Decizia Prințului Charles care i-ar putea dezamăgi pe Meghan Markle și Prințul Harry

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video