Ce i-a propus Regina Elisabeta lui Meghan Markle atunci când a intrat în familia regală

Meghan Markle avea opțiunea de a-și continua cariera de actriță, potrivit expertului regal Andrew Morton.

Ce i-a propus Regina Elisabeta lui Meghan Markle atunci când a intrat în familia regală

Potrivit Metro UK, Prințului Harry și lui Meghan Markle li s-a oferit opțiunea de a avea roluri mai puțin solicitante în cadrul familiei regale, dar au preferat să rămână legați de Palatul Buckingham.

Invitat al podcast-ului Royally Obsessed, expertul regal Andrew Morton a susținut că Regina i-ar fi spus lui Meghan că ar putea să-și continue cariera de actriță și să nu aibă îndatoriri regale cu normă întreagă.

„Ei (Harry și Meghan) au primit o libertate de mișcare. Li s-a spus: aici sunt biletele la clasa întâi, alegeți în ce țară doriți să mergeți, vă vom face ambasadori de tineret pentru Commonwealth.”

Ducii de Sussex s-au plâns în repetate rânduri, că au făcut cu greu față obligațiilor impuse de rolul lor. Însă Morton sugerează că perechea nu a analizat suficient oferta Reginei înainte de a agrea să devină membri regali cu normă întreagă.

În interviul de două ore pe care i l-a acordat lui Oprah Winfrey, Meghan Markle a acuzat Palatul pentru numeroase lucruri care ar fi provocat renunțarea ei la îndatoririle pe care și le asumase devenind soția lui Harry. Legat de toate aceste acuze, autoarea Anna Pasternak a declarat că „Multă lume a simțit că interviul a fost o lipsă de respect la adresa monarhiei, și într-un fel față de britanici. Pentru că monarhia face parte din mentalitatea britanicilor. Așa că acest atac la adresa monarhiei poate fi văzut ca un atac la adresa britanicilor.”

Morton a mai spus: „(Meghan este) americancă, habar nu avea cum e în familia regală. Într-un fel, Harry ar fi trebuit să fie puțin mai atent la asta și să prelungească un pic cu logodna și perioada lor de curtare.”

Nici familia regală, nici reprezentanții lui Harry și Meghan nu au confirmat sau infirmat spusele lui Morton.

Citește și:

Meghan Markle nu se va mai întoarce niciodată în Marea Britanie, anunță sursele britanice

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people