Ce i-a determinat pe Prințul Harry și Meghan Markle să renunțe definitiv la social media

Harry și Meghan nu au mai folosit rețelele sociale din primăvara anului trecut, și, potrivit surselor apropiate, se pare că nici nu o vor mai face prea curând.

Ce i-a determinat pe Prințul Harry și Meghan Markle să renunțe definitiv la social media

Publicația Times of London a dezvăluit zilele trecute că este „puțin probabil” ca Prințul Harry și Meghan Markle să mai folosească rețelele sociale în viitor. O sursă apropiată cuplului a afirmat că cei doi nu intenționează să utilizeze platforme precum Twitter, Instagram sau Facebook, nici pentru organizația lor caritabilă, Archewell Foundation, și nici în scopuri personale.

Harry și Meghan au folosit pentru ultima oară social media în primăvara anului trecut, când au anunțat în mod oficial ruptura de familia regală britanică. „Chiar dacă nu o să ne mai vedeți aici, muncă continuă”, au transmis la momentul respectiv cei doi. Înainte de a intra în familia regală, Meghan deținea un blog intitulat The Tig. Însă, acesta a fost dezactivat în momentul în care actrița s-a logodit cu Harry, în noiembrie 2017, și tot de atunci a încetat să mai folosească și contul său personal de Instagram.

Fosta actriță din serialul Suits a vorbit recent despre toată presiunea la care a fost supusă de către mass-media odată ce a intrat în familia regală britanică. Împreună cu Prințul Harry, Ducesa de Sussex a luat parte la un podcast care vorbește despre sănătatea mintală și intitulat Teenager Therapy.

Unul dintre subiectele abordate în cazul podcast-ului a fost felul în care social media te poate afecta: „Este o modalitate foarte bună de a te conecta cu alți oameni, dar (social media) poate fi și un loc care te rupe de ceilalți. Vorbesc și din experiența proprie. Am aflat că în 2019 am fost cea mai comentată persoană din lume, indiferent de gen”.

Meghan Markle a mai spus și că „nu contează dacă ai 15 sau 25 de ani, dacă oamenii spun lucruri neadevărate despre tine asta îți afectează foarte mult sănătatea mintală și emoțională.”

Prințul Harry a precizat că „vulnerabilitatea nu reprezintă o slăbiciune și a-ți arăta vulnerabilitatea, în special în lumea în care trăim, este un semn de forță. Cu cât vorbim mai mult despre acest lucru normal, cu atât îl normalizăm și mai mult”.

Citește și:
Decizia inedită luată de Meghan Markle la începutul acestui an

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people