Ce gest romantic i-a făcut Prințul Harry lui Meghan Markle, cu ocazia aniversării lor

Prințul Harry și Meghan Markle au sărbătorit recent doi ani de la nunta lor de poveste. Află ce cadouri și-au oferit unul altuia și cum și-au petrecut ziua specială.

Ce gest romantic i-a făcut Prințul Harry lui Meghan Markle, cu ocazia aniversării lor

Prințul Harry și Meghan Markle au sărbătorit luna aceasta doi ani de la nunta lor spectaculoasă. Cei doi s-au cunoscut în iulie 2016 printr-o prietenă comună, Violet von Westenholz, care le-a aranjat o întâlnire surpriză. Ambii au recunoscut mai târziu că încă de la prima întâlnire și-au dat seama că a existat ceva special.

De atunci, cuplul a continuat să se vadă și să aibă o relație tot mai apropiată, iar un an mai târziu lucrurile au început să fie serioase, aceștia fiind surprinși de fotografi de nenumărate ori în public, dar și la evenimente. În noiembrie 2017, Harry s-a decis să oficializeze relația și i-a cerut mâna lui Meghan, iar un an mai târziu, în mai 2018, au făcut nunta lor de vis.

Luna aceasta, cuplul sărbătorește doi ani de la căsătorie și sunt mai fericiți și îndrăgostiți ca niciodată. Bineînteles că acești doi ani au venit cu multe bune și rele, cuplul aflându-se de nenumărate ori în știri scandaloase, iar relația lor fiind un subiect principal pentru tabloide. La începutul acestui an, Harry și Meghan au luat decizia de a se retrage din familia regală și de a fi independenți din punct de vedere financiar. Cei doi au părăsit Regatul Unit și s-au mutat în Canada pentru o scurtă perioadă, iar după în Los Angeles.

La ora actuală, Harry și Meghan se află în Los Angeles în izolare, alături de fiul lor, Archie, locuind într-o proprietate a actorului și regizorului Tyler Perry. Cu ocazia acestei zilei speciale, cei doi au pregătit ceva inedit, având cadouri pe măsură. Conform unei surse de la Us Weekly, „Meghan i-a dăruit o felicitare, în care a scris de mână un mesaj foarte emoționant, exprimându-și iubirea față de el.” Pe când Harry a surprins-o cu „un buchet imens de trandafiri și cu un inel.” Însă, cei doi și-au dorit cel mai mult ca această zi să fie una „în care se pot bucura unul de celălalt, fără să fie intrerupți.”

Reporterul de la Casa Regală, Omid Scobie, a vorbit cu o sursă, care a confirmat și celor de la revista Harper’s Bazaar faptul că „ziua se va desfășura petrecând timpul împreună în familie. Nu vor munci deloc și s-au asigurat că nu au nicio conferință sau vreo întâlnire programată. La fel ca restul lumii, aceștia se află în izolare, așa că vor sta împreună acasă. Dar cu siguranță vor avea o zi frumoasă.”

Citește și:
Ce decizie au luat Prințul Harry și Meghan Markle în legătură cu Frogmore Cottage

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people