Ce dezvăluie Smiley despre botezul micuței Josephine Ana Maria

Smiley și Gina Pistol au devenit pentru prima dată părinți în luna martie a acestui an, iar artistul a făcut primele declarații despre botezul fetiței lor.

Ce dezvăluie Smiley despre botezul micuței Josephine Ana Maria

Smiley și Gina Pistol au păstrat până acum discreția în ceea ce o privește pe fiica lor, Josephine Ana Maria, și nu au împărtășit imagini în care să i se vadă și chipul, dar au oferit detalii despre rolul de părinți și cum se descurcă. Însă, foarte mulți dintre fanii cuplului se întreabă când va avea loc botezul micuței. 

Într-un interviu pentru Click!, Smiley a fost întrebat dacă au reușit să programeze până acum botezul lui Josephine. Discret din fire, acesta nu a divulgat foarte multe detalii cu privire la acest eveniment. „Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale”, a declarat artistul.

În același interviu, Smiley a dezvăluit că i se pare că fiica lui și a Ginei Pistol, Josephine, în vârstă de 3 luni, are o voce extrem de muzicală. „Mă gândesc să fac o piesă cu ea. Eu am auzit-o gângurind şi mi se pare că are o voce extrem de muzicală. Are trei luni şi mi se pare că, chiar şi atunci când plânge, sună muzical. Poate sunt eu prea nebun după ea.”

Smiley a povestit într-o emisiune de televiziune cum i s-a schimbat viața de la nașterea lui Josephine Ana Maria. Artistul a spus că micuța Josephine este cuminte, veselă și că el și Gina Pistol se acomodează cu viața în trei, fără prea mult ajutor de la bunici, care doar își vizitează nepoata din când în când. „Mă trezesc un pic mai devreme, la 07:30, 08:00. Suntem foarte bucuroși că doarme noaptea. Nu am avut probleme de genul ăsta deloc, am avut vreo două nopți un pic mai agitate. Atmosfera în casă e pe liniște și pace și mult râs și muzică. E foarte cuminte, veselă. Din când în când vin și bunicii. Acum ne lasă să se obișnuim. O schimb în fiecare zi.”

La scurtă vreme după ce a devenit mamă pentru prima dată, Gina Pistol a vorbit pe Instagram Stories despre primele săptămâni de după naștere. Vedeta a ales să își exprime public trăirile tocmai pentru a nu le da impresia urmăritoarelor sale că este o mamă perfectă. „Pentru mine, cel puțin, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, n-am de gând să fac asta. Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice.”

La vremea respectivă, vedeta mărturisea că are parte de ajutor din partea partenerului ei, Smiley, despre care a spus că se descurcă foarte bine și reușește să rămână calm și liniștit. „Dar, oricum, mare noroc am cu Andrei. Îmi este de mare ajutor. Se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpușoi.”

Citește și:
Nicole Cherry a dezvăluit sexul copilului ei, în cel mai simpatic mod

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people