Ce crede Jennifer Garner despre faptul că Jennifer Lopez și Ben Affleck ar forma din nou un cuplu

Știrea că Jennifer Lopez și Ben Affleck ar forma din nou un cuplu i-a luat pe foarte mulți prin surprindere.

Ce crede Jennifer Garner despre faptul că Jennifer Lopez și Ben Affleck ar forma din nou un cuplu

Faptul că Jennifer Lopez și Ben Affleck ar forma din nou un cuplu a surprins o lume întreagă, iar acum ies la iveală detalii inedite despre lucrurile care au dus la împăcarea celor doi, dar și despre reacțiile pe care le-au avut foștii parteneri de cuplu ai lui Affleck & Lopez la auzul veștii.

Potrivit unei surse apropiate lui Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck, actrița nu este deloc afectată de aceste zvonuri, ba din contră. Sursa citată de In Touch a precizat că actrița în vârstă de 49 de ani „este cu adevărat fericită pentru ei și crede că cei doi formează o pereche foarte potrivită. Ea are acum o altă relație (cu John Miller – n.red) și Ben a trecut și el peste despărțire. Ea este fericită că el a întâlnit o femeie care are succes prin propriile forțe și nu îl folosește pe Ben pentru a ajunge celebră”.

Și actorul Matt Damon, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Affleck a vorbit despre posibila împăcare a acestuia cu Jennifer Lopez. Invitat în emisiunea Today, actorul a declarat: „Nu există suficient alcool în lume care să mă determine să vorbesc despre asta. Este prima dată când aud despre această știre. Este o poveste fascinantă. Sper că este adevărat. Îi iubesc pe amândoi. Sper că este adevărat. Ar fi extraordinar”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Bennifer, așa cum a fost supranumit între 2002 și 2004 cuplul format din Jennifer Lopez și Ben Affleck, ar mai putea avea o șansă. Potrivit surselor apropriate, cei doi au petrecut o vacanță de o săptămână în Montana, unde Affleck ar deține o cabană de schi la Yellowstone Club în Big Sky.

Complexul rezidențial găzduiește și alte celebrități, precum Bill Gates, Justin Timberlake și Jessica Biel. O altă sursă, citată de Daily Mail, a afirmat, după călătoria lui Lopez, că cei doi „au o legătură puternică. Totul a fost intens și rapid, dar Jennifer e fericită”. În plus, Page Six a raportat că Affleck a fost văzut la casa din California a lui Jennifer Lopez, și că aceasta chiar a „trimis după el” o mașină Escalade care, după întâlnire, l-a și condus înapoi acasă pe actor. „Oamenii de la pază l-au luat de la o locație în apropiere și l-au lăsat acasă după ce a petrecut câteva ore la ea acasă.”

Citește și:
Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună după 17 ani

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video