Ce crede Jenna Dewan despre relația dintre Channing Tatum și Jessie J?

La o zi după ce presa internațională a scris că Channing Tatum și Jessie J formează un cuplu, fanii au fost curioși să afle ce crede fosta soție a actorului despre noua lui relație.

Ce crede Jenna Dewan despre relația dintre Channing Tatum și Jessie J?

Potrivit unei surse apropiate, Jenna nu a fost surprinsă de noua relație a fostului ei soț. „Jenna știa că Channing are o relație, deci nu a fost o surpriză pentru ea. O prietenă i-a spus ce se întâmplă”, a declarat sursa. „Nu îi pasă de relațiile lui Channing atât timp cât este alături de fiica lor, Everly. Jenna are de asemenea pe cineva și amândoi își văd de viețile lor”. 

Channing și Jessie au reușit să evite fotografii în timpul vizitei la Henry’s Tavern de weekendul trecut. Cei doi petrec timp împreună pentru a ajunge să se cunoască din toate punctele de vedere.

„Totul este foarte nou dar Channing și Jessie J se cunosc de mai mult timp. Channing a făcut recent niște eforturi pentru a petrece mai mult timp cu Jessie și s-a asigurat că îi sunt cunoscute intențiile. Până acum, Jessie J crede despre Channing că este un bărbat cu picioarele pe pământ și un gentleman”, a continuat sursa.

Aceasta este prima relație publică pe care Channing a avut-o de la despărțirea de Jenna Dewan. Cei doi au fost căsătoriți timp de nouă ani, dar au decis să divorțeze anul acesta în luna aprilie.

„Am ales să ne separăm ca și cuplu. Am fost îndrăgostiți profund atât de mulți ani și am avut o călătorie magică împreună. Nimic nu s-a schimbat în ceea ce privește dragostea pe care o simțim unul față de celălalt, dar iubirea este o aventură care ne duce pe drumuri diferite acum”, au scris cei doi în anunțul comun.

Deși este destul de devreme pentru a ne imagina viitorul relației dintre Channing Tatum și Jessie J, prietenii actorului deja sunt încântați că a făcut acest pas. „Prietenii îl încurajează pe Channing să iasă din nou la întâlniri. S-a retras o perioadă pentru a petrece timp cu Everly”, potrivit sursei.

Citește și:
Channing Tatum și Jessie J formează un cuplu?

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people