Ce cadouri vor primi invitații la nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank

Unul dintre numeroasele avantaje de a participa la o nuntă regală este primirea unui cadou, care constă într-o pungă cu diferite obiecte. La nunta Prințesei Eugenie, atât invitații, cât și cei din public, au plecat acasă cu un gift bag în spatele căruia se află o cauză nobilă.

Ce cadouri vor primi invitații la nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank

De la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle invitații au plecat cu un gift bag care conținea un magnet și o monedă imensă din ciocolată, iar una dintre pungi a ajuns chiar să fie vândută pe eBay pentru 28.500 de dolari.

Invitații la nunta Prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank, din 12 octombrie, au primit, de asemenea, pungi cu cadouri, iar în afara faptului că pot fi colecționate, sprijină și o cauză nobilă, și anume tinerele femei artizate din Vestul Bengalului, India.

Prințul Andrew, Ducele de York, a făcut acest anunț în ziua nunții, pe contul său personal de Instagram. „Atât invitații cât și publicul, prezenți să celebreze nunta regală, vor primi o geantă „Key to Freedom” – o inițiativă fondată de familia York pentru a sprijini și a găsi un mod de a comercializa produsele confecționate de femeile care fac parte din Fundația Interlink, ajutând tinerele vulnerabile din Vestul Bengalului, India, să-și câștige existența”, a scris Ducele.

„Key to Freedom” este o inițiativă a familiei York, apărută în 2012, după ce Prințul Andrew a întâlnit-o pe Aloka Mitra, fondatoarea Fundației Interlink, în timpul unei vizite în India.

Potrivit People, pungile au fost umplute cu snacks-uri și un magnet, alături de suveniruri care marchează ziua nunții regale. De asemenea, invitații vor găsi în interiorul gift bag-ului și o pelerină de ploaie – Eugenie le-a spus celor de la British Vogue că la nunta sa nu se va folosi deloc plastic.

Citește și:
Nunta Prințesei Eugenie – toate imaginile pe care merită să le vezi

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people