Ce cadouri își doresc de Crăciun Prințesa Charlotte și Prințul George

Ca orice copii, Prințesa Charlotte și Prințul George știu deja ce cadouri își doresc să primească de Crăciun.

Ce cadouri își doresc de Crăciun Prințesa Charlotte și Prințul George

Deși Prințesa Charlotte și Prințul George le-au spus părinților ce cadouri speră să primească de Crăciun, surse apropiate familiei regale susțin că dorințele celor doi nu vor fi îndeplinite.

Mai exact, Prințesa Charlotte și-ar dori să primească de Crăciun un ponei, însă părinții ei, Kate Middleton și Prințul William, nu îi vor îndeplini această dorință. Deși va fi probabil dezamăgită, surprizele pe care cuplul regal le-au pregătit celor trei copii sunt numeroase, așa cum susțin surse apropiate lor, așa că Charlotte, Prințul George și Prințul Louis vor găsi cu siguranță ceva pe gustul lor în mulțimea de cadouri pe care o vor primi.

„Motivul pentru care Prințesa Charlotte își dorește un ponei este de la sine înțeles”, așa cum a precizat un prieten al cuplului regal. „Charlotte a moștenit pasiunea Reginei Elisabeta și este obsedată de cai. Deși le-a cerut părinților un ponei, ea mai trebuie să aștepte un an deoarece William crede că este prea micuță pentru a avea unul acum”.

În ceea ce îl privește pe Prințul George în vârstă de 6 ani, dorințele acestuia au legătură cu sporturile pe care le practică. George este pasionat de tenis, așa că a cerut o nouă rachetă de tenis dar și un joc de fotbal.

Cum Prințul William și Kate Middleton s-au pregătit din timp pentru Sărbătorile de iarnă, ei au decis să le dăruiască micuților seturi de gătit pentru copii – „pentru că adoră să se joace și să facă mizerie în bucătărie”, iar pentru Charlotte un centru de echitație de jucărie, dotat cu toate accesoriile, și un aparat de karaoke pentru copii.

Citește și:
Kate Middleton a dezvăluit un detaliu neștiut despre Prințesa Charlotte

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people