Ce cadouri inedite ar putea primi mama lui Meghan Markle de la familia regală cu ocazia Crăciunului

Este public faptul că Regina Elisabeta a II-a a invitat-o pe Doria Ragland, mama lui Meghan Markle, să petreacă Crăciunul alături de familia regală.

Ce cadouri inedite ar putea primi mama lui Meghan Markle de la familia regală cu ocazia Crăciunului

Mama lui Meghan Markle a câștigat încrederea tuturor, chiar și a Reginei, deoarece aceasta a invitat-o pe Dora să petreacă Crăciunul alături de familia regală, o invitație care nu a fost făcută până acum familiei lui Kate Middleton. Surse apropiate ale familiei regale au declarat că această invitație este modul în care Regina își arată respectul față de Meghan, deoarece aceasta știe că Ducesa nu are alte rude în Anglia.

Familia Middleton a participat la slujba de Crăciun alături de familia regală, însă nu a stat niciodată în locuința acestora pe perioada sărbătorilor. Doria a fost însă invitată la locuința Sandringham, proprietatea Reginei din Norfolk, unde familia regală își petrece sărbătorile.

La ce trebuie să se aștepte Doria pe parcursul sărbătorilor petrecute alături de familia regală britanică? „La un orar strict, numeroase schimbări de ținute și o mulțime de tradiții și un protocol ce nu poate fi încălcat”, a declarat expertul regal Ingrid Seward.

„Doria va ajunge în Ajunul Crăciunului. După ce își desface bagajul, va exista o ceremonie a ceaiului urmată de desfacerea cadourilor. Cadourile sunt așezate într-o cameră specială, pe mese elegente. Va exista o ordine în care se deschid cadourile, însă acestea nu vor fi extravagante. Vor fi în special lucruri utile precum dulceață homemade, veselă sau diverse obiecte cumpărate din alte țări”, a declarat Seward. Conform zvonurilor, într-un an Prințul Harry i-a dărut Reginei o cască de duș pe care era scris un mesaj amuzant: ‘aint life a bitch.

„Apoi va veni timpul pentru martini și o cină black tie. Însă Doria nu trebuie să își facă probleme că va sta foarte aproape de Regină. Aranjarea la masă este atent făcută și conform tradiției regale. Chiar Regina este cea care alege cine lângă cine va sta. Întotdeauna a fost amplasare bărbat-femeie-bărbat-femeie”.

„Ziua de Crăciun va debuta cu slujba de la biserică la ora 11, urmată de prânzul unde se va servi curcan și diverse antreuri. Toată lumea, cu excepția Reginei, va purta pălării din hârtie”.

După prânz va urma discursul televizat al Reginei și apoi o scurtă plimbare. Va urma o ceremonie a ceaiului, unde se va servi tort, și o scurtă odihnă înainte de cina oficială. A doua zi după Crăciun este rezervată vânătorii, unde Doria și Meghan sunt invitate, însă nu au obligația să participe.

Una dintre cele mai inedite tradiții îl constituie faptul că Regina solicită invitaților să se cântărească pe un cântar antic, atât în Ajun, cât și după terminarea festivităților. Este o tradiție ce datează din timpul lui Edward VII, pentru a se asigura că invitații au mâncat bine.

Citește și:
„Meghan nu poate avea tot ce își dorește'- Regina Elisabeta a II-a a avut o discuție serioasă cu Prințul Harry înainte de nuntă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people