Ce cadou inedit a ales Regina Elisabeta a II-a pentru prima aniversare a lui Archie

Archie, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, împlinește un an pe data de 6 mai, iar Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a ar fi ales deja cel mai frumos cadou pentru micuț.

Ce cadou inedit a ales Regina Elisabeta a II-a pentru prima aniversare a lui Archie

Toată lumea încearcă să își distragă atenția de la drama mondială cauzată de coronavirus, iar familia regală britanică face același lucru. În curând, mai precis pe 6 mai, Archie, aflat pentru moment în Canada cu părinții lui, Prințul Harry și Meghan Markle, împlinește un an. Iar Majestatea sa Regina Elisabeta s-ar fi gândit deja la cel mai frumos cadou pentru prima aniversare a copilului.

„Majestatea sa Regina a pus ochii pe cel mai frumos cal balansoar. Archie are deja o mulțime de cărți cu animale și jucării care îl țin ocupat ore întregi”, a declarat, pentru Us Weekly, o sursă anonimă.

Regina Elisabeta a II-a a luat o măsură de protecție pe fondul pandemiei de coronavirus, astfel că aceasta se va muta de la Palatul Buckingham la Palatul Windsor, conform unui comunicat din partea familiei regale. Anunțul a fost confirmat și de Majestatea Sa, care se va muta la Castelul Windsor începând cu această săptămână, de joi mai exact, „cu o săptămână mai devreme” decât era prevăzut pentru vacanța de Paște și probabil „Regina va rămâne acolo pe toată perioada Sărbătorilor”.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au autoizolat în casa în care locuiesc în Canada, însă, potrivit unui prieten apropiat al lor citat de DailyMail.com, cei doi sunt îngrijorați cu privire la starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a și a Prințului Charles, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Recent, Ducele și Ducesa de Sussex au făcut primele declarații despre pandemia de coronavirus care ne afectează pe toți, vorbind despre situația mondială prin intermediul unei postări făcută pe contul lor de Instagram.

Meghan Markle și Prințul Harry și-au sfătuit milioanele de fani care îi urmăresc pe Instagram să fie uniți și au mulțumit celor care muncesc necontenit în întreaga lume pentru a combate epidemia de coronavirus. Mai mult decât atât, ei au dezvăluit că, pe parcursul următoarelor săptămâni, vor împărtăși cu fanii mai multe povești inspiraționale, dar și informații vitale pentru starea de sănătate.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry vorbesc despre epidemia de coronavirus și îndeamnă la compasiune

Text: Mădălina Bătrînca
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video