Ce au în comun Prințul Harry și Kanye West?

Se pare că familia Kardashian-West ar putea avea ceva neașteptat în comun cu Familia Regală.

Ce au în comun Prințul Harry și Kanye West?

Stilistul personal al Ducesei de Sussex, Jessica Mulroney, ar putea avea competitor serios pentru jobul său, aici vorbim chiar despre Prințul Harry. Soțul lui Meghan Markle a dat startul unei mici glume între apropiații celor doi, principalul motiv fiind că este foarte implicat în alegerile stilistice ale soției sale.

Gluma este că Harry este stilistul surpriză al lui Meghan. Îi dă sfaturi cu privire la ce i se potrivește mai bine, în loc să o ajute să respecte protocolul regal în materie de cusături sau alte lucruri din această sferă'.

Sursa a mai precizat că Stella McCartney, cea care i-a creat lui Meghan rochia pe care aceasta a purtat-o la recepția nunții, lucrează la mai multe ținute pentru membra Familiei Regale. Harry vine întotdeauna la aceste întâlniri de design și la probe și își dă cu părerea asupra ținutelor', a mai confirmat aceasta. „Meghan îi cere întotdeauna opinia lui Harry. Chiar vrea să știe părerea lui.'

Dacă acest scenariu pare familiar este pentru că și Kanye este bine cunoscut pentru influența stilistică pe care a avut-o asupra lui Kim. Un episod bine cunoscut în acest sens este cel în care Kanye îi face curat în garderobă iubitei lui, aruncându-i tot ce crede că nu i se potrivește sau ce nu este la modă, episod filmat chiar în cadrul emisiunii care a făcut faimoasă familia Kardashian-Jenner.

Citește și:
Meghan Markle, criticată pentru ținuta neadecvată purtată la ceremonia de sărbătorire a aniversării reginei

Text: Marilena Iordache
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people