Ce au anunțat Prințul William și Kate Middleton în ziua în care Harry & Meghan sărbătoreau 3 ani de la nuntă

Prințul William și Kate Middleton se întorc în Scoția, în turneu regal.

Ce au anunțat Prințul William și Kate Middleton în ziua în care Harry & Meghan sărbătoreau 3 ani de la nuntă

Ducii de Cambridge au făcut anunțul chiar în ziua în care Harry și Meghan sărbătoreau 3 ani de căsnicie.

Prințul William și Kate Middleton au anunțat că vor pleca într-un nou turneu regal în Scoția – mai exact, Ducii de Cambridge se vor întoarce chiar în orășelul în care s-au îndrăgostit acum 20 de ani, relatează Page Six.

Cuplul va petrece 7 zile în Scoția, revizitând inclusiv Universitatea St. Andrews, acolo unde s-au și cunoscut ca studenți în urmă cu 20 de ani în timp ce urmau un curs de istoria artei. Aici, Ducele și Ducesa de Cambridge vor discuta cu studenții pentru a afla cum s-au descurcat aceștia pe durata pandemiei, potrivit declarațiilor Palatului Kensington.

Anunțul a venit în aceeași zi în care Prințul Harry și Meghan Markle sărbătoresc 3 ani de căsnicie, iar verișoara celor doi prinți, Prințesa Beatrice, a dezvăluit că este însărcinată cu primul copil.

William va începe turul de 7 zile vineri, vizitând Scoția în rolul de Înalt Lord Comisar al Adunării Generale a Bisericii Scoției. După această întâlnire oficială, Kate Middleton îl va însoți de luni în restul vizitelor de protocol.

La celălalt capăt, Ducii de Sussex au profitat de ziua aniversării a 3 ani de la nunta regală de la Castelul Windsor pentru a anunța implicarea într-un nou proiect al fundației acestora, Archewell Foundation, în parteneriat cu World Central Kitchen, condusă de celebrul bucătar José Andrés.

Într-o declarație publicată miercuri pe site-ul fundației, Ducii de Sussex au mărturisit că plănuiesc să ajute la construcția unui centru de asistență și sprijin pentru comunitate în Mumbai, India, în parteneriat cu World Central Kitchen, o altă organizație care își propune să asigure hrana celor mai puțin favorizați de soartă.

Măsura vine, așa cum precizează și comunicatul, pe seama numărului alarmant de îmbolnăviri și decese în urma COVID-19 din India. „În acest moment, cazurile de COVID-19 se împrăștie în întreaga Indie. Marți, numărul total de cazuri de îmbolnăvire în India a trecut de 25 de milioane, cu 260 de mii de cazuri noi și 4.329 de decese raportate numai în ultimele 24 de ore”, se arată în declarație.

În decembrie anul trecut, Harry și Meghan au anunțat că fundația lor urmează să se asocieze cu World Central Kitchen pentru a deschide 4 centre de sprijin și asistență în acele regiuni ale lumii predispuse la dezastre climatice. „Pe parcursul viitoarelor crize, aceste centre pot funcționa ca bucătării în regim de urgență, sau ca locații de vaccinare, iar în vremuri mai blânde pot rămâne să funcționeze ca puncte de distribuire a hranei, ca școli, clinici sau chiar spații de refugiu pentru familii”, se mai menționează în declarația fundației Archewell.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai la Castelul Windsor, în 2018, și au sărbătorit aniversarea cel mai probabil în liniște, în casa lor din Montecito, alături de fiul lor în vârstă de 2 ani și cu cadouri „creative, romantice” bazate pe o tradiție personală, după cum a declarat o sursă apropiată pentru People. Cuplul așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil, o fetiță, în vara aceasta.

Citește și:
Asia Express 2021. Care sunt cele 9 echipe de vedete care concurează în sezonul 4

Text: Cristiana Daraban
Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people