Catrinel Marlon este însărcinată cu primul copil

Catrinel Marlon, celebrul fotomodel român, este însărcinată cu primul copil, aceasta dezvăluind acest lucru în cadrul unui eveniment.

Catrinel Marlon este însărcinată cu primul copil

Catrinel Marlon a fost prezentă aseară la Gala for the Global Ocean organizată de H.S.H. Prințul Albert II de Monaco la Opera din Monte-Carlo, unde a purtat o superbă rochie din dantelă, ce a lăsat să se vadă faptul că este însărcinată.

Într-un număr anterior al revistei Elle, Catrinel ne-a declarat în exclusivitat că Viața mea este o aventură frumoasă și la propriu, și la figurat. Am multe povești minunate, pe care le scriu de câțiva ani și aș vrea să le public într-o carte'. Acum poate adăuga un nou capitol la această carte: viața de mamă.

Catrinel a crescut într-o familie de sportivi și încearcă să facă mișcare cât de des îi permite timpul. Sportul este pentru ea un mijloc de relaxare și, întrucât a fost educată să facă sport, dorește să își educe astfel și propriul copil.

Deși a călătorit prin toată lumea și în prezent locuiește în Franța și Italia, fotomodelul în vârstă de 32 de ani s-a reîndrăgostit de țara natală după ce a lucrat la un proiect de film în Romania anul acesta.

Citește și:
ELLE EXCLUSIV: Catrinel Marlon la Cannes

Text: Bianca Margarit
Foto: Arhiva Revistei ELLE, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people