Cate Blanchett a vorbit despre discuția neașteptată pe care a avut-o cu Prințul Philip

Cate Blanchett a vorbit amuzată despre discuția neașteptată pe care a avut-o cu Prințul Philip în cadrul unui prânz alături de familia regală.

Cate Blanchett a vorbit despre discuția neașteptată pe care a avut-o cu Prințul Philip

Numeroase actrițe au interpretat de-a lungul timpului diferite roluri ale celor mai importante regine ale Marii Britanii, iar Cate Blanchett se numără printre ele.

Actrița a vorbit în cadrul emisiunii The Jonathan Ross Show despre întâlnirea cu Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, o întâlnire în care nu s-a discutat despre rolul interpretat de ea, cel al Reginei Elisabeta I, așa cum se aștepta Cate Blanchett.

„Eram 12 persoane, iar nu îmi dădeam seama de ce am fost invitată. Să joc rolul Reginei Elisabeta și să stau lângă regină, m-am gândit, ‘Poate a văzut filmul și vrea să vorbim despre interpretarea mea'”,a spus Cate.

Până la urmă ea a fost așezată lângă Prințul Philip, iar întrebarea acestuia pentru Cate nu avea nici cea mai mică legătură cu rolul actriței. „M-am așezat lângă el și el mi-a spus, ‘Am înțeles că ești actriță? Mi-a fost oferit un DVD player de Crăciun și nu îmi dau seama dacă să introduc cablul verde sau cel roșu…'”.

Cate a povestit amuzată această întâmplare, spunând „M-am gândit, ‘M-a invitat la prânz ca să îmi vorbească despre DVD player-ul lui!'”

În cadrul interviului Cate Blanchett a vorbit și despre cei patru copii ai săi și despre felul în care aceștia văd cariera mamei lor. „Fiul meu mi-a dat un sfat bun pentru carieră în urmă cu câțiva ani, el a zis, ‘Mama, când vei juca într-un blockbuster?'”. Ea i-a explicat că a apărut deja într-o serie de filme foarte apreciate, „Lord of the Rings”, însă fiul ei nu a fost foarte impresionat, spunându-i „Da, pentru aproape 30 de secunde”, așadar acest lucru nu a contat.

Citește și:
Orlando Bloom a mărturist că a avut o pasiune pentru actrița Cate Blanchett – iar ea nu a bănuit nimic

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people