Cate Blanchett, apariție elegantă la Festivul de film de la Veneția alături de fiul său

Celebra actriță de origine australiană Cate Blanchett, a ajuns ieri la a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, făcându-și apariția într-un costum alb semnat Giorgio Armani și fiind însoțită de fiul său în vârstă de 16 ani.

Cate Blanchett, apariție elegantă la Festivul de film de la Veneția alături de fiul său

După ce marți a ținut un discurs emoționant despre problema refugiaților Rohingya din Bangladesh, cerând reprezentanților Consiliului de Securitate al ONU  să creeze condiţii propice pentru revenirea acestora în Myanmar, Cate Blanchett a ajuns ieri la Veneția, unde se desfașoară a 75-a ediție a Festivalului de Film.

Aceasta este ambasador al bunăvoinţei în cadrul Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi al Naţiunilor Unite si militează cu ardoare pentru respectarea drepturilor umane și ajutorarea celor peste 700.000 de refugiați.

cate blanchett

Cate Blanchett a avut o apariție extrem de elegantă, purtând un costum alb, de influență masculină, cu un sacou la două rândurile de nasturi semnat de creatorul de modă Giorgio Armani. Ținuta a fost accesorizată cu o geantă de dimensiuni mari, o pereche de ochelari, un inel supradimensionat auriu și cu o pereche de încălțări fără toc, cu un detaliu glam auriu.

Actrița a fost însoțită  de unul dintre cei patru copii pe care îi are cu Andrew Upton, cu care este căsătorită încă din 1997. Fiul acesteia, Dashiell, în vârstă de 16 ani a ales o ținută lejeră, purtând o pereche de teniși, jeansi închiși la culoare și o cămașă în carouri. Actrița, câștigătoare de două ori a premiului Oscar, este des însoțită la diverse evenimente de copii săi, aceasta având o relație extrem de apropiată cu toți patru.

cate blanchett

Cate Blanchett este o activistă convinsă și nu este prima oară când aceasta ia contact cu problemele cu care se confruntă refugiații, în luna martie vizitând mai multe tabere de refugiaţi Rohingya din Bangladesh.

Citește și:
15 cupluri din filme care au fost împreună și în viața reală

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people