Cât de mult valorează garderoba lui Meghan Markle de când aceasta s-a căsătorit cu Prințul Harry?

Meghan Markle este un style icon, iar fiecare piesă vestimentară pe care o poartă este vândută imediat, însă cât valorează până acum garderoba ei?

Dacă înainte ca relația ei cu Prințul Harry să fie publică Meghan Markle avea un stil relaxat, dar stylish, în prezent lucrurile s-au schimbat. Meghan, Ducesa de Sussex, a reușit să impresioneze la fiecare apariție în public, însă ținutele pe care le-a purtat depășesc mii de dolari.

Practic, dacă analizăm aparițiile ei după anunțarea logodnei, garderoba Ducesei de Sussex depășește în prezent 1 milion de dolari. Cu toate acestea, se pare că toate piesele vestimentare purtate înainte de nuntă și chiar și rochia de mireasă au fost plătite de către Meghan. Totul s-a schimbat însă de când face parte din familia regală, deoarece cheltuielile Ducelui și Ducesei de Sussex sunt acoperite de Prințul Charles.

Desigur, având în vedere că Meghan Markle a devenit un fel de „ambasador” al familiei regale, nu este o problemă ca outfit-urile ei să fie atât de costisitoare. Ducesa de Sussex a adus atât de multă atenție familiei regale britanice, încât este absolut normal ca ea să aibă astfel de ținute.

Care este ținuta ta preferată?

Citește și:
Meghan Markle scrie istorie prin nominalizarea sa la Teen Choice Awards

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people